Villise ristsugutis?

vaba teema, mula ja pläma...
Vasta
kalmer1989
kasutaja

Villise ristsugutis?

Postitus Postitas kalmer1989 »

Olen kuulnud et sierra 2.3 diisel mootor pidi ka ilusti villisele peale minema et osadel jahimeestel pidi niuke masin olema. Keegi pidi isegi neid ümber ehitama,on keegi kuulnud? Hakkas huvitama selles suhtes et mootor ja käimar olemas endal ja tuttavalt saaks sümboolse hinna eest vana villise ka. Äkki keegi klubilistest oskab lähemalt rääkida/teab? 8)
Sierra pole auto vaid elustiil ;)
Teet01
aktivist

Re: Villise ristsugutis?

Postitus Postitas Teet01 »

See asi nii lihtne tegelikult ei olegi. Asi selles, et käigukast peab jääma villise oma. Vaja on lasta freesida vaheplaat, et sierra/peugeot' mootorit ühendada käigukastiga. Kui vaheplaat olemas, siis tuleb lasta ümber teha käigukasti siduri poolse võlli ots. Pikkused ja hooratta poolse tugilaagri läbimõõt ei sobi. Nuut vist oli isegi sama. Pluss siis veel muud kapotialused ümber tegemist vajavad lahendused. Kui sul käed igast august välja kasvavad ja sul on tehnilist ning elektrialast taipu, meeletult vaba aega ja veel rohkem vaba raha, siis lase käia. Endal olid ka kunagi samad plaanid, aga siis arvutasin selle töö maksumuse(sisse ei arvestanud oma tööd ja kulutatud aega), arvestasin ka seda, mitu km ma selle masinaga aastas sõidan, siis leidsin, et asjal pole mõtet. Kilomeetri hind oleks liiga kallis tulnud. Soovitan lugeda ka 4x4 foorumist UAZ'i alajaotust, seal on sellest natuke kirjutatud ka.
erx
aktivist

Postitus Postitas erx »

Sõber sõidab sellisega offroadi, alguses oli 2,3, nüüd pani transiti 2,5 turbo. Kasti kohta ei oska kommenteerida, aga midagi väga müstilist seal ümber tegema ei pidanud.
AlarT
sõltlane

Postitus Postitas AlarT »

Elektriliselt on see 2,3D mootor väga lihtne muidu.
Sierrat enam pole, aga unustanud teda ka pole.
kalmer1989
kasutaja

Postitus Postitas kalmer1989 »

Keegi pidi ümberehitusega tegelema ka,ehk keegi teab?
Sierra pole auto vaid elustiil ;)
Kups
fanaatik

Postitus Postitas Kups »

mersu vanakooli diisleid sinna vahele topitud. eksin vist kui ütlen om601.
kups (ättt) mbgrupp. ee
56 158 990
legendaarne666
Klubi auliige
Kontakt:

Postitus Postitas legendaarne666 »

Mul sõber pani villise peale nissan parroli 2,8 r6 mootori koos käigukastiga,aga siis pidi ka kabiini veidi ümber keevitama ja kardaanid ka tegi ümber.Esimese pikemaks ja tagumise lühemaks.
Ma ei tea küll muidugi mis otstarbeks sa selle pilli teha tahad,aga arvan et see 2,3D mootor jääb ilmselgelt lahjaks.
Teet01
aktivist

Postitus Postitas Teet01 »

legendaarne666 kirjutas:Ma ei tea küll muidugi mis otstarbeks sa selle pilli teha tahad,aga arvan et see 2,3D mootor jääb ilmselgelt lahjaks.
Ega see volga 70hj mootorgi oma võimsusega ei hiilga :D . 2.3diisel on võibolla natuke etemgi. Offroadi ja võistlemise jaoks tõesti 2.3 diisel sama mannetu nagu volga. Traktorit kannatab käima tõmmata, see on ka kõik. Niisama külavahel liigelda täitsa OK.
kalmer1989 kirjutas:Keegi pidi ümberehitusega tegelema ka,ehk keegi teab?
Tegeletakse jah, hind oli päris kõrge. Jutt käib kindlasti viiekohalistest numbritest, mis ei alaga nr 1'ga. Tel. nr enam ei leidnud kahjuks.
4x4 foorumis on isegi UAZ mootori vahetuse teema jaoks kleeps tehtud: http://forum.4x4.ee/viewtopic.php?t=5194
Asi selles, et seal foorumis on neid mootori vahetus teemasid alustatud sama palju, kui teistes foorumites teemasid mis algavad umbes nii: "Ou kuulge, sain odavavalt hullult püssi auto, ainult 6 tonni maksis, mootor on sitaks kõva. Mul tekkis geniaalne idee panna ise naabrionu kuuri all turbo peale. Mis ma selleks tegema pean ja kas 5000 krooniga saab hakkama?"
Aga, kui otsingut kasutada, siis 4x4 foorumist saab palju tarka infot.
IvoK
sõltlane

Postitus Postitas IvoK »

youtube-is paar videot, kus villisele on peale pandud scorpio cosworth-i mootor, vist ka keegi Eesti omadest ronis mudas täidsa hästi. :roll:

videosi hetkel otsida ei viitsi.
Sierra 2.0i 85a
Sierra 2.0i 93a
Probe 2.5 96a
M3 1.6 04a
Sierra 2.0i 92a
Mondeo 2.0 103 11a
Jaanus
Klubi liige
Nimi: Jaanus

Postitus Postitas Jaanus »

IvoK kirjutas:youtube-is paar videot, kus villisele on peale pandud scorpio cosworth-i mootor, vist ka keegi Eesti omadest ronis mudas täidsa hästi. :roll:

videosi hetkel otsida ei viitsi.
http://www.youtube.com/watch?v=4byohn-3h9g
mootori raiskamine mu arust.
'89 3d 1,6
Sierra Cosworth is Bruce Springsteen
Kups
fanaatik

Postitus Postitas Kups »

seda küll. diisel ikka ronimiseks ja turnimiseks.
kups (ättt) mbgrupp. ee
56 158 990
contact
sõltlane

Postitus Postitas contact »

€-contact
bisneks
kasutaja

Postitus Postitas bisneks »

http://www.youtube.com/watch?v=VWgbqyoj ... re=channel" onclick="window.open(this.href);return false;
Video lõpus võetakse päris lahedalt kaant maha ,polegi sellist tehnikat proovinud veel :D
Parandame/Keevitame Tartus Autosid ja kõike muud.
55648409 bisneks@hot.ee Pm Kõigile sõbrahind ;)
killer666
kasutaja

Postitus Postitas killer666 »

kalmer1989 kirjutas:Keegi pidi ümberehitusega tegelema ka,ehk keegi teab?
Ise alles rääkisid, et pole raha , et sierrat oma nimele teha . Nyyd palkad juba töömehi kes selle vahaplaadi , käpad jne mudru valmis teeks.
Ma arvan , et selle raha eest ,mis sinna uazi alla matta saaks osta juba m6ne paarkymmend aastat vana japsi tshiibi .
Vasta