M: Sierra.97a.kameleon. 0 kw...!

Müüme, ostame ja vahetame
Foorumi reeglid
Teema tõstmine mitte enne 7 päeva mõõdumist eelmisest postitusest. Alati võib lisada uut hinda või uut infot.
KONTAKT andmed (tel number, meil, msn, skype vms).
Dokumentide ostu müügi kuulutused on keelatud.
Vasta
kyllo
kasutaja

M: Sierra.97a.kameleon. 0 kw...!

Postitus Postitas kyllo »

just!
müüa sierra, millel puudub mootorivõimsus!!!
:?
hea foorumirahvas!
palun märkige ära oma müügikuulutustes ka pakutava auto mootorivõimsus!
otsin juba mõnda aega just konkreetse kw arvuga isendit kuid igas teises kuulutuses on auto ilma võimsuseta.
saan aru, et nõudmistes pole seda märgitud kohustuslikuks informatsiooniks kuid siiski on see ju absoluutselt elementaarne!

tegelikult tegingi selle nn kuulutuse siia meelega, et moderaatori(te) tähelepanu võita.
küllap teavad nad ise mis sellega edasi peale hakata...ja nei kuulutuste nõudmistega :wink:

edit: miks just 97a kameleon sierra? sest siis vaatavad ikka KÕIK seda kuulutust! :twisted:
piiss!
Tanel
sõltlane

Re: M: Sierra.97a.kameleon. 0 kw...!

Postitus Postitas Tanel »

:mrgreen: Hea tõmmekas :D
/ Ford Scorpio 2.9 V6 RWD /
Ford Mondeo mk3 2.0 16vtddi
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
waher
fanaatik

Postitus Postitas waher »

kaval :mrgreen:
Tanzo
kasutaja

Postitus Postitas Tanzo »

osav :wink:
Are You Talking To Me
kalevipoeg
aktivist

Postitus Postitas kalevipoeg »

Lisaks siia veel ühe täienduse. Nimelt võiks kere juppide müügi korral ära märkida ka värvi.Ja just nimelt selle mis kapoti all kirjas,mitte see mis passis. Seda muidugi juhul kui detail originaal värviga.Ise landin juba pikemat aega Tallinna kandis kapotti.Mõnda olen ka vaatamas käinud kuid värv pole sama.
kersti
Klubi auliige

Postitus Postitas kersti »

Hea vihje, Küllo, tänud! Nõudmistes oli küll kirjas, et mootor on vaja ära märkida, aga 2.0 võib sierramaailmas palju eri asju tähendada.
Lisasin reeglitesse, et võimsus peab ka kirjas olema.
kaabakas
fanaatik

Postitus Postitas kaabakas »

kalevipoeg kirjutas:Lisaks siia veel ühe täienduse. Nimelt võiks kere juppide müügi korral ära märkida ka värvi.Ja just nimelt selle mis kapoti all kirjas,mitte see mis passis. Seda muidugi juhul kui detail originaal värviga.Ise landin juba pikemat aega Tallinna kandis kapotti.Mõnda olen ka vaatamas käinud kuid värv pole sama.
ära üle pinguta:D enne kui hakkan midagi müüma pean kapoti all veenduma millega tegu on se on natukene palju juba! suurema detaili puhul töesti aga piisab vaid värvusest mitte et hakkad siin veel värvikoode üles kirjutama kui ostja tahab küsib seda ise ps-iga ma leian!
Ford Sierra 2.0 karpa 3 ukseline mk2
kyllo
kasutaja

kersti kirjutas: Lisasin reeglitesse, et võimsus peab ka kirjas olema.
oolrait! viimasepeal. tänud!
:roll:
Tarmo
Klubi juhatus
Nimi: Tarmo

Postitus Postitas Tarmo »

ma võin reeglitesse nii mõndagi veel lisada, ja seal on varasemastki nii mõndagi, kuid kas see tähendab, et kõik kes kuidagi kirjutada oskavad ka lugeda oskavad :lol:
ja sa ise jätsid märkimata asukoha, mis on lausa paksult kirjutatud :twisted:
Tanel
sõltlane

Ma arvan et see asub kuupeal :)
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Tarmo
Klubi juhatus

vahet pole, kuid milleks nõuda reeglite täitmist, ja loota et reegleid täidetakse, kui isegi ei viitsi reeglitele vastavalt kuulutust teha
kyllo
kasutaja

Tarmo kirjutas:vahet pole, kuid milleks nõuda reeglite täitmist, ja loota et reegleid täidetakse, kui isegi ei viitsi reeglitele vastavalt kuulutust teha
:)
Tarmo! sinu kui nn moderaatori(?) kergelt ärritunud teksti lugedes jääb mulje nagu sa oleksid kellegi(minu? :o ) peale pahane...aga ilmselgelt oled sa siinkohal veidike lühinägelik!
esiteks- pole ma kusagil reeglite täitmist nõudnudki ju,sest algul lihtsalt reeglites ei olnudki võimsuse märkimise kohustust! kuidas saaksin siis nõuda midagi,mida polnudki nõuetes!? tegu oli pelgalt palvega nagu ka kirjas on! missa selle lugemisoskuse kohta ennist kirjutasidki...?
teiseks- polegi see minu postitus ju üldsegi mitte tavapärane kuulutus vaid tähelepanupüüdmise moodus! seega jäi ära vajadus märkida olematu kameleon sierra asukoht. mõtle nüüd ise!
ja kolmandaks- mul jäi ilmselgelt muudki märkimata peale asukoha kuid nn kuulutus täitis oma eesmärgi,mis tähendab et tegelt on ju kõik ok! :roll:
Tanel
sõltlane

Tarmo on ärahellitauyd adminn mitte mode :mrgreen:
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Tarmo
Klubi juhatus

kyllo kirjutas:Tarmo! sinu kui nn moderaatori(?) kergelt ärritunud teksti lugedes jääb mulje nagu sa oleksid kellegi(minu?) peale pahane...aga ilmselgelt oled sa siinkohal veidike lühinägelik!
esiteks- pole ma kusagil reeglite täitmist nõudnudki ju,sest algul lihtsalt reeglites ei olnudki võimsuse märkimise kohustust! kuidas saaksin siis nõuda midagi,mida polnudki nõuetes!? tegu oli pelgalt palvega nagu ka kirjas on! missa selle lugemisoskuse kohta ennist kirjutasidki...?
teiseks- polegi see minu postitus ju üldsegi mitte tavapärane kuulutus vaid tähelepanupüüdmise moodus! seega jäi ära vajadus märkida olematu kameleon sierra asukoht. mõtle nüüd ise!
ja kolmandaks- mul jäi ilmselgelt muudki märkimata peale asukoha kuid nn kuulutus täitis oma eesmärgi,mis tähendab et tegelt on ju kõik ok!
esiteks: ei olnud üldse ärritunud
teiseks: ikka nõuad ju reeglite täitmist, sest mis kasu on teda panna reeglitesse kui ei pea seda täitma
kolmandaks: lugemis oskus ehk reeglid on lugemata paljudel, kui arvastada kuulutuste sisusi
neljandaks: sinu kuulutus oleks võinud ju olla vaatamata olematule asjale reeglite kohane, asukoht siis kasvõi "unes ja pildi raamatus"
et arusaamatusi vältida, panen emoticoni kah seekord taha
:) :D :lol:
Vasta