woofer
woofer
tahaks osta siis oma masinasse 3 neljasajast woofrit !
ja küsiks kohe et mida oleks vaja ja kui suurt kasti oleks vaja ? ja milline võim neid ära toidaks ?

ma pole ming turist 

3 neljasajast woofrit
tahad autost lahti saada v
need peksavad sul kõik polstrid lahti...minu üx 400-ne tegi juba piisavalt palju pahandust tagmise aknalauaga. numbrimärk ähvardas ka minema lennata.
aaaga kast tuleb ilmselt pirakas...arvatavasti terve pagass täis ja võib ka ruumist puudu tulla. oleneb mitme tollist tahad. minu 15 tolline sony pentagoni woofer võttis kinnise kastiga peaaegu samapalju ruumi kui praegune Gas silver 12 tolline lahtise kastiga.
edit: võimuga läheb asi ilmselt nutuseks kuna pole siiamaani näind yhtegi mis olex 3x400w rms...seega arvatavasti vaja osta sul 2 võimu. ühele haagid 2 võimu järgi nii, et takistus jääx 2-le oomile ja kolmandale woofrile lükkad teise võimu taha. ei tea kuidas selline süsteem mängima hakkab. kindlasti on vaja kondekaid...minimaalselt kaks 1 farad'ist. minu sony woofer oli ilma kondekata ja kõvema muusika kuulamisega vilkusid kõik tuled ees ja taga üsna tugevalt.

aaaga kast tuleb ilmselt pirakas...arvatavasti terve pagass täis ja võib ka ruumist puudu tulla. oleneb mitme tollist tahad. minu 15 tolline sony pentagoni woofer võttis kinnise kastiga peaaegu samapalju ruumi kui praegune Gas silver 12 tolline lahtise kastiga.
edit: võimuga läheb asi ilmselt nutuseks kuna pole siiamaani näind yhtegi mis olex 3x400w rms...seega arvatavasti vaja osta sul 2 võimu. ühele haagid 2 võimu järgi nii, et takistus jääx 2-le oomile ja kolmandale woofrile lükkad teise võimu taha. ei tea kuidas selline süsteem mängima hakkab. kindlasti on vaja kondekaid...minimaalselt kaks 1 farad'ist. minu sony woofer oli ilma kondekata ja kõvema muusika kuulamisega vilkusid kõik tuled ees ja taga üsna tugevalt.
powered by 2.0 Ohc
Kipun arvama et parem oleks igale woofrile oma võimendi...ehk siis 3 võimu..TOm kirjutas:edit: võimuga läheb asi ilmselt nutuseks kuna pole siiamaani näind yhtegi mis olex 3x400w rms...seega arvatavasti vaja osta sul 2 võimu. ühele haagid 2 võimu järgi nii, et takistus jääx 2-le oomile ja kolmandale woofrile lükkad teise võimu taha. ei tea kuidas selline süsteem mängima hakkab. kindlasti on vaja kondekaid...minimaalselt kaks 1 farad'ist. minu sony woofer oli ilma kondekata ja kõvema muusika kuulamisega vilkusid kõik tuled ees ja taga üsna tugevalt.

Mul 2x400w woofrid, midagi pole juhtunud... Ainult numbrimärgile pidin kunstnahka allatoppima muidu plärises vastikult
Üks võim on järel mul ja see on 1800w.
Eilõhu ta autot küll ära see woofer, akuga on ainult jamasti, tõmbab kolekähku tühjaks kui kohapeal käib.
Miks mitte 2x400w vaid 3x400w ?
Kuhu sa nad pannatahad ? Sul sedaan sierra, tagaistme taha mahub kast 2 woofriga ilusti, nii et inventarid vms käetoe avajuures ja sealt puhub häält salongi.
Mul on 2x400w ja 10tollised ja nö lahtises kastis, no võiks küll olla jah 2 viieteisttollist asja siis oleks lahedam aga siis peaks veoka akuostma et peale kohapeal seismist ka käimasaaks

Üks võim on järel mul ja see on 1800w.
Eilõhu ta autot küll ära see woofer, akuga on ainult jamasti, tõmbab kolekähku tühjaks kui kohapeal käib.

Miks mitte 2x400w vaid 3x400w ?

Kuhu sa nad pannatahad ? Sul sedaan sierra, tagaistme taha mahub kast 2 woofriga ilusti, nii et inventarid vms käetoe avajuures ja sealt puhub häält salongi.
Mul on 2x400w ja 10tollised ja nö lahtises kastis, no võiks küll olla jah 2 viieteisttollist asja siis oleks lahedam aga siis peaks veoka akuostma et peale kohapeal seismist ka käimasaaks

Ford Sierra 2,9 V6 Cosworth Ghia 143kw 1989a ootamas oma aega
Transitipeale üleläinud...
Transitipeale üleläinud...
-
- lugeja
- Kontakt: