K: kas on sedaanile mk3 tagaiste sobib?
K: kas on sedaanile mk3 tagaiste sobib?
küsimus siis selline kas on sedaanile mk3 tagaiste sobib või siis kas keegi teab kes müüb rs tagumist istet 

Re: istmed(sedaan)
Peamine asi, mida vaadata, on kas iste on mahakäivate seljatugedega või mitte. Ja missugune see RS tagaiste peaks olema?joss5 kirjutas:küsimus siis selline kas on sedaanile mk3 tagaiste sobib või siis kas keegi teab kes müüb rs tagumist istet
Mees peab nii palju jooma, et naine taararahast lõdvalt ära elaks!
ma märkasin et ühel rs oli peatugedega iste
aga huvitav kas scorpa iste ei sobi sierrale

Priit kirjutas:Peamine asi, mida vaadata, on kas iste on mahakäivate seljatugedega või mitte. Ja missugune see RS tagaiste peaks olema?joss5 kirjutas:küsimus siis selline kas on sedaanile mk3 tagaiste sobib või siis kas keegi teab kes müüb rs tagumist istet
ford sierra dohc sellel on taga peatoed ja käetugiolemas
Priit kirjutas:Peamine asi, mida vaadata, on kas iste on mahakäivate seljatugedega või mitte. Ja missugune see RS tagaiste peaks olema?joss5 kirjutas:küsimus siis selline kas on sedaanile mk3 tagaiste sobib või siis kas keegi teab kes müüb rs tagumist istet
-
- Klubi juhatus
- Nimi: Tarmo
see peatugede värk peaks olema sõltuvuses varustustasemest mitte mootorist
see taga (lux värk) peatoe variant peaks olema GT, Ghia ja Cosworth mudelitel.
GLX'il igaljuhul pold. (gas tuning mobile)
mmm... endalegi meeldib seal taga mõnusalt sisse seada
nii harva, kui mind sinna lastakse, enamuse ajast puldis.
GLX'il igaljuhul pold. (gas tuning mobile)

mmm... endalegi meeldib seal taga mõnusalt sisse seada

nii harva, kui mind sinna lastakse, enamuse ajast puldis.
€-contact
No nüüd on selge, et mõtled käe- ja peatugedega istet. Aga sobivus sõltub minuarust siiski sellest, et kas eelmine iste oli allaklapitav või mitte. Sealt tuleb see kinnituste vahe. Juhul kui mõlemad on sedaanid muidugi
Mees peab nii palju jooma, et naine taararahast lõdvalt ära elaks!
hetkel ei ole klapitavad,vähemalt ma pole küll seda moodust leidnud mis moodi alla saaks seda 

pagassis akna all servas peaks olema kummalgi pool üks ümar nupp. haara kinni ja sikuta. siis peaksid sa istmed alla saama(seljatoe).
€-contact
Kui on ühes suures osas iste siis tasub pigem mutreid otsida millega seljatugi kinni. Koos klapitava seljatoega on neid trosse sinna installeerida väga lihtne!contact kirjutas:pagassis akna all servas peaks olema kummalgi pool üks ümar nupp. haara kinni ja sikuta. siis peaksid sa istmed alla saama(seljatoe).
0 esiveolist, 8 tagaveolist.
Aga mul selliseid nuppe seal pole kahjuks või õnneks aga see millel peatoed see siis klapitav?!

contact kirjutas:pagassis akna all servas peaks olema kummalgi pool üks ümar nupp. haara kinni ja sikuta. siis peaksid sa istmed alla saama(seljatoe).
tead omast kogemusest?
Äkki keegi oskab öelda palju selline iste maksta võib ja kas alumine osa ka vahetada vaja siis?

kaups kirjutas:Kui on ühes suures osas iste siis tasub pigem mutreid otsida millega seljatugi kinni. Koos klapitava seljatoega on neid trosse sinna installeerida väga lihtne!contact kirjutas:pagassis akna all servas peaks olema kummalgi pool üks ümar nupp. haara kinni ja sikuta. siis peaksid sa istmed alla saama(seljatoe).
Tean, oma hallile sai kunagi pandud see klapitav seljatugi. Alumist osa vahetada pole vaja, aga eest ära on vaja küll võtta, keskmine kinnitus all läks minu mäletamist mööda sinna alumise osa serva alla. Hinda ei oska öelda, mina võtsin oma teisest sierrast selle.joss5 kirjutas:tead omast kogemusest?Äkki keegi oskab öelda palju selline iste maksta võib ja kas alumine osa ka vahetada vaja siis?
![]()

0 esiveolist, 8 tagaveolist.
Selge ma ise arvan et mingi 1k on see tugi
kaups kirjutas:Tean, oma hallile sai kunagi pandud see klapitav seljatugi. Alumist osa vahetada pole vaja, aga eest ära on vaja küll võtta, keskmine kinnitus all läks minu mäletamist mööda sinna alumise osa serva alla. Hinda ei oska öelda, mina võtsin oma teisest sierrast selle.joss5 kirjutas:tead omast kogemusest?Äkki keegi oskab öelda palju selline iste maksta võib ja kas alumine osa ka vahetada vaja siis?
![]()
-
- Klubi juhatus
- Nimi: Tarmo
1k seljatoe ja kinnituste eest? krt seda on palju. kuid sellise hinna eest peaksid küll palju pakkumisi saama