Sierraclub visiitkaardid
Sierraclub visiitkaardid
Kokkutulekul sai arutatud, et võiks trükkida Sierraclubi visiitkaardid. Kes tahaks disaini teha?
Visiitkaardid võivad olla ühe- ja kahepoolsed. Lahe oleks iseenesest, kui tagaküljel oleks värviline sierra pilt. Mida värvilisem, seda kallim muidugi, aga ma võiks üritada siin trükikojas need visiitkaardid kuhugile vahele surada, et ei peaks maksma (lubada ei saa, aga üritan!!)
hinnakiri on muidu siin:
http://www.uniprint.ee/Web/Index.aspx?DocID=97
Visiitkaardid võivad olla ühe- ja kahepoolsed. Lahe oleks iseenesest, kui tagaküljel oleks värviline sierra pilt. Mida värvilisem, seda kallim muidugi, aga ma võiks üritada siin trükikojas need visiitkaardid kuhugile vahele surada, et ei peaks maksma (lubada ei saa, aga üritan!!)
hinnakiri on muidu siin:
http://www.uniprint.ee/Web/Index.aspx?DocID=97
vahest
vb teha yhepoolne, aga selline, kuhu sisse on pressitud fordi m2rk. Seega tagumine kylg on profiilne, ja veel milline; FORD `i m2rgiga
.
Enne visiitkaarte peaks olema valmis kleepekas, et siis neid omavahel sobitada, v vastupidi. Kahte asja eraldi pole v2ga ilus teha.

Enne visiitkaarte peaks olema valmis kleepekas, et siis neid omavahel sobitada, v vastupidi. Kahte asja eraldi pole v2ga ilus teha.

-
- kasutaja
Re: vahest
kahjuks meil ei saa surutrükki teha, seega pressitud fordi märk jääb ära, kuigi see oleks kindlasti ilus.kolleeg kirjutas:vb teha yhepoolne, aga selline, kuhu sisse on pressitud fordi m2rk. Seega tagumine kylg on profiilne, ja veel milline; FORD `i m2rgiga.
Ise pooldan ka kahepoolset.
Re: vahest
no kui keegi klishee, või mis iganes selle nimi on(vorm) valmis teeb siis ma saaks ka vast väise suru trüki tehtudkersti kirjutas:kahjuks meil ei saa surutrükki teha, seega pressitud fordi märk jääb ära, kuigi see oleks kindlasti ilus.kolleeg kirjutas:vb teha yhepoolne, aga selline, kuhu sisse on pressitud fordi m2rk. Seega tagumine kylg on profiilne, ja veel milline; FORD `i m2rgiga.
Ise pooldan ka kahepoolset.
Pakun välja midagi sellist:

Ülemine ühepoolne ja alumine siis üks pool + teine. Samasuguse võiks teha pdf faili, kus on juba kaardid laotatud A4 peale laiali. Siis kellel on printer, saab selle kasvõi väljaprintida.
Kui trükki läheb stantsitav A4 taskuga kaaned, siis sinna juurde kõige lihtsam visitka lisada.

Ülemine ühepoolne ja alumine siis üks pool + teine. Samasuguse võiks teha pdf faili, kus on juba kaardid laotatud A4 peale laiali. Siis kellel on printer, saab selle kasvõi väljaprintida.
Kui trükki läheb stantsitav A4 taskuga kaaned, siis sinna juurde kõige lihtsam visitka lisada.
Kujundus päris OK, mulle meeldib ka kahepoolne. Ühe kaardi formaat võiks olla 55x85.
Selle väljaprintimise kohapealt mul tekkis hoopis mõte, et üks variant oleks printida tavalise printeri ja musta värviga, aga kasutada eripaberit. Mingit paksemat paberit, reljeefset või värvilist või midagi taolist. Võib-olla tuleks isegi efektsem tulemus nii.. peab proovima, see ei maksa midagi ja jamamist palju vähem.
Keegi teist võiks need pdf-d valmis teha, kus ühel A4-l oleks 10 kaarti. Kaks tulpa, viis rida.
Selle väljaprintimise kohapealt mul tekkis hoopis mõte, et üks variant oleks printida tavalise printeri ja musta värviga, aga kasutada eripaberit. Mingit paksemat paberit, reljeefset või värvilist või midagi taolist. Võib-olla tuleks isegi efektsem tulemus nii.. peab proovima, see ei maksa midagi ja jamamist palju vähem.
Keegi teist võiks need pdf-d valmis teha, kus ühel A4-l oleks 10 kaarti. Kaks tulpa, viis rida.
Mõtlesin, et oleks just huvitav natuke ebatraditsioonilisema formaadi valida, aga ok, teeme siis 90x50.yax kirjutas:Formaat on traditsiooniline visiitkaart 90x50.
Aga võiks ju vähemasti prooovida!yax kirjutas: Kui väljaprintimiseks teha, siis teeks ühepoolse. Ma pole veel nii osavat printerit ja printijat näinud, kes täpselt kaks poolt kokku oskavad lasta.