Olen siin uus ja ei saa selle pildi laadimisega siis kuidagi hakkama.
Aga probleem selles , et need juhtmed mis autoraadiol tagant välja tulevad kas on
kellegil aimu mis on pluss mis on miinus ja mis on üldse mis?
Ette tänades.

Kristjan kirjutas:Kui su ford on nii heas seisus et isegi orig pistik sees siis ole mees raiska see 150 krooni audio poes ja osta orignaal üleminek ja + siis 100 eeki kuskil audiotöökojas kus mees stereolalee isod taha joodab.
fordi originaal pistik on ikka 1tk, tõenäoliselt on tegu juba iso pistikutega.Vanafordiuusomanik kirjutas:Selles see asi ongi , et seda skeemi ei ole seal.
Lihtsalt tahaks ka nats harida end sellel alal , et kas saan ka ise selle asja korda teha!
Kuna raadio anti kaasa aga raadiol taga hunnik juhtmeid, autos kaks mingit pistikut / stepslit,
kuid kumb toide kumb kõlarid veel ei tea.
Kas neti avarustes on mingit skeemi äkki keegi teab, mul ei olnud õnne selle leidmisega.
krt millises autos mul siis üks oli, mõnes sunnydest või corollas, või peksan üldse segast. sellised mu teadmised siis sierradest ongiKristjan kirjutas:Ei! Tegelikult on sierral originaalis kaks pistikut ühest kõlarid teisest voolud. Iso ülemineku vastused näevad välja nii:...
Tarmo kirjutas:kas
radio/speaker mono enne 89
stereo with 4 way balance enne 89
stereo with grafic equalizer enne 89
või samad peale 89