Probleem järgmine, lähevad ilmad külmaks, siis enam käima ei taha minna. Peaaegu nagu läheks aga ei.
Suvel läheb käima ja peale sõitu ka, aga hommikul kui öö on seisnud, siis on õnnemäng. Põhjus on ka teada, küünlad märjad, kuivatad ära- saad käima, kuid põhjust ei tea. Vahetati ka kunagi temp. andur aga vahet pole. Said uued Motorcrafti küünlad ja korralikud juhtmed ning jagaja kaas ka, natuke läks paremaks- kui muidu tekkis probleem juba septembris siis nüüd alles detsembris. Mis võiks olla põhjuseks:
Klappide reguleerimisest võiks sõltuda midagi?
Süüde? (sõidab muidu ilusti, rihm sai vahetatud aga muutusi pole)
Mingil põhjusel ikkagi säde nõrk, et jääb külma mootori puhul väheks?
Pihusteid ei tahaks uskuda, et kõik 4 silindrit. Midagi on mootorit ka kunagi tehtud enne kui ostsin, kas võiks olla võimalus, et on lõigatud klapi pesasid mida teha ei tohiks ja nüüd klapid külmalt ei sulgu korralikult? Üldiselt suht müstiline värk, viga võib olla ka väike ja lihtne.
Mootoriks siis 74kw OHC.
2.0i OHC ei käivitu külmalt
Re: 2.0i OHC ei käivitu külmalt
tõmba korra gaasiklapi asendi anduri pistik tagant ära, vaata kuidas siis käivitub
Sierra 24V coupe - ajalugu
Probe RWD 2,3T
Probe RWD 2,3T
vaheta kaan ära.klappide regull kestab vaid 2000kilti
kus asub gaasiklapi asendi andur? asi peaks ju käima vist trossiga?
millise kaane ma vahetan? plokikaane? miks? miks kestab klappide regull ainult 2000km? siiani pole neid keegi reguleerinud......minu käes on sõitnud ca 30 000km
millise kaane ma vahetan? plokikaane? miks? miks kestab klappide regull ainult 2000km? siiani pole neid keegi reguleerinud......minu käes on sõitnud ca 30 000km
gaasiklapi asendiandur asub sisselaskekolde küljes samal võllil gaasitrossi kinnitumiskohaga, kuid teisel poolel
peaks olema musta värvi ja kinni keeratud kahe neljase poldiga, kui õieti mäletan
peaks olema musta värvi ja kinni keeratud kahe neljase poldiga, kui õieti mäletan
Sierra 24V coupe - ajalugu
Probe RWD 2,3T
Probe RWD 2,3T