Ning on kohe küsida: millist pumpa osta. ladu24 näitas ainult 1te kuid sobis kõikidele mudelitele ja hind lõi hinge kinni. autodata näitab, et pumba suutlikus peaks jääma 5.2-6.0ni. Ning regulated pressure with vacuum 3.4-3.8. Mida see tähendab ültse. kui sobivad jupid vahele panna kas siis võiks loominguline olla ja mõne muu automargi pumba panna.fixusest pole veel vastust saanud hinna kohapealt.Kes ikka laupäeva hommikul vastab. Kasutatud väga ei taha, sest tiksuvat kellapommi pole päris vaja, auto on juba 25 a. vana ning siiani olen kõik uued jupid pannud.
Kas ma saaks ka nii, et vahetan koos paagiga ära(ajutiselt) millel on paagisisene pump, teoreetiliselt peaks olema võimalik 5D luukpära paak 3D luukpärale alla põhi on neil ju sama..
Kuidas ma saan pihustite korrasolekut kontrollida, midagi hullu pole, kuni kütusefiltri ära vahetasin ning sealt mingi 25a. sade välja voolas

Ning kas ma peaks veel tühikäigu mootori pärast ka muretsema. Otseselt pöörded ei kõigu kuid külma mootoriga on sinna alla 1000p/min. ning soojaga üle, kuid vahest viskab kohapeal seistes(soojalt) ligi 1500p/min.
Tühikäigu panin paika külma mootoriga kas see oli viga. Vb. peaks tegema autoteema ära siis saab kõik jutud 1kohta kirjutada