2.0 dohc 85 kw progress
2.0 dohc 85 kw progress
Tervist sai siis ka endale alles soetatud sierra 2.0 dohc sedaan ,tumesinist värvi. Autole olen jõudnud nüüd sisse panna maki,kõlarid ja stagnast pärit pruunikorpusega kodukõlari. Algselt oli kõik enamvähem korras aga nagu ikka dohc see nõrguke ole sirtsude seas ja nii saigi plokikaan kõveraks lastud ja mahlad segamini jooksutatud. Vaja teha nüüd mootorivahetus ,radikale uus vent. kuna tal täielik töö streik peal. Vajavad vahetust veel eesimised pidurikettad ja klotsid, sport vedrustus alla panna, kenam velg vahele vista, väljalaset modifitseerida ja see põhimõtteliselt kõik mu algsetest plaanidest. Kui kellelgi oleks pakkuda mingisugust mootorit (ükskõik mida ,peaasi ,et manuaal käikariga).Täna siis arvatavasti vanamootor maha ja emexisse.
Pilte lisan lähipäevil. Kui kellelgi on mingeid ideid ja soovitada ,et kuidas ja mida teha ja alustada siis olen julgelt kõikidele pakkumistele avatud .
Pilte lisan lähipäevil. Kui kellelgi on mingeid ideid ja soovitada ,et kuidas ja mida teha ja alustada siis olen julgelt kõikidele pakkumistele avatud .
-
- turist
Re: 2.0 dohc 85 kw progress
85kw pinto ei peaks olema? 

Ei. 85kw pinto on IS.sierramannn kirjutas:85kw pinto ei peaks olema?
Eks see kilovattide teema üks segadus ole.
Ford Sierra 2,9 V6 Cosworth Ghia 143kw 1989a ootamas oma aega
Transitipeale üleläinud...
Transitipeale üleläinud...
uuemad dohc-id on 85kw btw...
Autoremont ja varuosad pärnus.
58171849 - Janar
58171849 - Janar
palju need vanemad dohcid siis on ?kubilius kirjutas:uuemad dohc-id on 85kw btw...

0 esiveolist, 8 tagaveolist.
Kui ei eks siis faceliftil 74 vist võin eksida aga omaarust olen kuskilt siukest asja kuulnud. ja 92 või 93 aastal juba 88 kw
täielik ulme.

2.0 iS - 85 kw
2.0 OHC EGR'ga/karpaga 74/77 kw
2.0 Dohc 85/88 kw (olenevalt selka olemasolust)
2.0 V6 66kw oli vist
Rohkem sierradel kaheliitriseid mootoreid ei tea (Cossud jätsin välja praegu).
2.0 OHC EGR'ga/karpaga 74/77 kw
2.0 Dohc 85/88 kw (olenevalt selka olemasolust)
2.0 V6 66kw oli vist
Rohkem sierradel kaheliitriseid mootoreid ei tea (Cossud jätsin välja praegu).
Ainult uuematele pandi gaasiklapi juurde seda vaheplaati, mis 3kw maha võtab, seega vanematel dohc-idel on 88kw.kaups kirjutas:palju need vanemad dohcid siis on ?kubilius kirjutas:uuemad dohc-id on 85kw btw...
Su nimekirja lisaks veel karpaga dohc-i, mis on 77kw..
Edit: Minu paha, 80kw tõesti.
Viimati muutis kubilius, 18 Mai 2011, 00:07, muudetud 1 kord kokku.
Autoremont ja varuosad pärnus.
58171849 - Janar
58171849 - Janar
hmm kas arkis väike vale arvestus tehtud kuna mul 1991 aasta masina ja tuttav sai just 1992 või 1993 aasta masina ja mul 85 ja tal 88 ?
Parandan sind veelkord, karpaga dohc = 80kwkubilius kirjutas:Su nimekirja lisaks veel karpaga dohc-i, mis on 77kw..
See pritsetega dohcide kw arv passis ongi märgitud nii nagu jumal juhatab suht.
-
- Klubi juhatus
- Nimi: Tarmo
selle 85 kw dohc'ga on seline lugu, et saksamaal nagu ka meil tõuseb kindlustuskoefitsient 86kw'st. seega nii nagu klient tellis nii ta sai omale sierra. lisaks on veel 92kw dohc, sellel pidavat lambda puuduma, ilmselt pole ka aju päris sama siis. tõenäoliselt ka muid pisi asju seal teisiti
Mõned pildid ka siis masinast 

Viimati muutis progress, 20 Mai 2011, 14:02, muudetud 2 korda kokku.
parem klikk pildil "copy image location"(firefoxil nii, teistel browseritel midagi sarnast)
siis paned pildi aadressi
[.img]http://static1.fotoalbum.ee/fotoalbum/3 ... 348666.jpg[./img](siit võid punktid ära võtta lihtsalt)

siis paned pildi aadressi
[.img]http://static1.fotoalbum.ee/fotoalbum/3 ... 348666.jpg[./img](siit võid punktid ära võtta lihtsalt)

Eesti majandus seisab hetkel suure kuristiku serval. Valides Keskerakonna astume suure sammu edasi.
Lõpuks mõistsin seda tänapäevast tehnoloogia imet kaa , ärge pahandage kui enam uuendusi ei tule kuna homme õhtupoolikul ,vahetult enne päikese kukkumis kellaega, lubas maailma lõppu!Oli au olla harvaks kliendiks ,teie maitsekalt kujundatud heledataustalisel blogis ! loodame ,et sierrad välja ei sure .Kui elu edasi läheb ,siis oleks äkki kellegi aega ja viitsimist (ka oskusi ) ,et vahetada mu sierral elupäevi näinud mootor ära? Vana eluvaim on mahavõetud ja uuest nädalast ootaks uus eluvaim uut ulualust endale.
Minu endine kauaaegne seltsiline
Kahju kuulda, et mootoriga niimoodi läks, aga loodan, et aitad mu endise sõbrakese ikkagi uuele elule 

Mees peab nii palju jooma, et naine taararahast lõdvalt ära elaks!