Ford Sierra 2.0 74 Kw 1988 - henni12

Kasutajate pikendused
Vasta
henni12
turist

Ford Sierra 2.0 74 Kw 1988 - henni12

Postitus Postitas henni12 »

Kuna sai üks vana roller vahetaud Sierra vastu, siis otsustasin ka oma autost teema siia teha. Vahetusest veel nii palju, et ühel sõbral seisis sierra ning mina müüsin rollerit ja ühel päeval ta pakkus, et vahetaks ära. Ega ma kaua ei mõelnud ja tehtud ta saigi.

Auto seisis neil siis viimased 4 aastat. Enne seda sai mõlemad karbid vahetatud ning roostesed kohad tehtud. Kahjuks need ei olnud tehtud kõige paremini ja rooste tänaseks uuesti välja löönud, seega need kohad tuleb mul nüüd uuesti teha.

Kohe vahetasin ära siduriketta, sest auto enam ei vedanud. Sidurikettal katteid enam peal ei olnudki. Nüüd ootab veel vahetamis vasakpoolne välimine veovõlli kaitsekumm.

Samuti on vaja ka põhjaga tegeleda ning siis võiks saada auto juba värvi alla ning peab jääma ootama piiratud juhilubadest lahti saamist:P.

Lisan siis ka paar pilti hetkeseisust.

Pilt

Pilt

Kuna auto seisis õues, siis on ka jälgi hallitusest.
Siit ka küsimus visible'le, mis sa arvad, kas selle vahendiga, milllega sina enda auto lage pesid, saaks puhtaks või mitte:P?
Pilt

Ja suuremale ringile ka küsimus, kuna luuk olevat vett läbi ajanud, siis eelmine omanik liimis selle kinni ja on ka mingi silikooniga mökerdatud seal, siis kuidas ma selle lahti saaksin?? Luugi kruvid lahti ja jõudu kasutama?
rinu
Webmaster
Kontakt:

Re: Ford Sierra 2.0 74 Kw 1988 - henni12

Postitus Postitas rinu »

Liimi ja silikooni vastu aitab ohtralt toorest jõudu. Edu ehitamisel :)
henni12
turist

rinu kirjutas:Liimi ja silikooni vastu aitab ohtralt toorest jõudu. Edu ehitamisel :)
Ma juba nii proovinud ka , et ühekäega surun ja teisega vändast keeran, aga nii ei tule krt, keerasin vända üle ühe korra juba :( , nüüd vist peab ikka jah kruvid lahti võtma ja siis jõudu kasutama. Edu läheb kindlasti vaja :)
Visible
fanaatik

Postitus Postitas Visible »

Lae osas ma usun, et sellele ainele see probleeme ei valmista ja teeb puhtaks ilusti. :)
Luugiga tundub küll kõige mõistlikum variant klaas kinnitustest lahti keerata ja siis lihtsalt proovida lahti suruda. Probleem võib olla muidugi see, et vähemalt kaks kinnituskruvi on sellistes kohtades, et ilma luugi tuulutusasendisse saamata ei pääse sa ligi neile. Teine variant on võtta näiteks hästi terav ja korralik kipsinuga ja hakata luugi tihendi ja kere vahelt seda jama lahti lõikama aga selle õnnestumine oleneb sellest, mis liimi seal kasutatud on. Silikooniga selle variandi puhul ei tohiks probleeme tulla. :)
henni12
turist

Õnneks ei olnudki seal mingit liimi, vaid ainult silikoon, lõikasin selle siis lahti, kasutasin natuke jõudu ja klaas tuligi ära, ilma põhimõtteliselt olematu raamita. :?

Pilt

Pilt

Rooste sodi puhastasin ära sealt kõik ja õlitasin ka siinid ära, kuid vändast keerates ikka ei tööta.
Vända kruvi ma ka lahti ei saanud, kuid ilmselt peab ta siis ikkagist välja puurima ja vaatama sealt alt ka ära.

Nüüd siis vist peaks hakkama uut luuki või ainult luugi raami kusagilt otsima, kui kellegil kusagil vedeleb ja vaja ei lähe, siis võib märku anda :P .

E: Pildid pole ka telefoni kaamera tõttu kvaliteetsed :)
sepik
aktivist

Postitus Postitas sepik »

Mol vähemalt oli neid luuke ,reedel saan vaadata.
sierra on sportauto
henni12
turist

sepik kirjutas:Mol vähemalt oli neid luuke ,reedel saan vaadata.
Tore oleks:P
Vasta