kas sierra 2.0 CLX -dohc- 85kw elektrisüsteem istub sierrale millel on mootor peal 2.0 CL 85kw 1993.aasta oma
ootan vastuseid:D
K: Ma ei tea kas on OHC või -dohc- mootor
-
- Klubi juhatus
- Nimi: Tarmo
Re: sierra
2l bensukas? 

Re: K: Ma ei tea kas on OHC või -dohc- mootor
Vahe on ainult selles, et ühel on CL ja teisel CLX? See ju näitab üldse varustustaset, mootoriga pole siin nagu mingit pistmist. 2.0 OHC mootori külge 2.0 -dohc- juhtmestik ilmselt ei sobi kui seda mõtlesid.
ma mõtlesin et mõlemad dochid üks lihtsalt 2.0 Cl -dohc- ja teine 2.0 CLX -dohc-
Sel juhul istub ikka jah 
Põhimõtteliselt mida vähem tähti on seda parem. Ehk CL on sama mis CLX aga rohkema varustusega ja näiteks 2.0 i tähendab sama mis 2.0 aga jõudu on vähemaks võetud.
Mootori juhtmestikul küll mingit vahet ei ole kas auto on CL või CLX, see oleneb ikkagi aastast ja mootori tüübist.

Põhimõtteliselt mida vähem tähti on seda parem. Ehk CL on sama mis CLX aga rohkema varustusega ja näiteks 2.0 i tähendab sama mis 2.0 aga jõudu on vähemaks võetud.
Mootori juhtmestikul küll mingit vahet ei ole kas auto on CL või CLX, see oleneb ikkagi aastast ja mootori tüübist.
-
- Klubi juhatus
- Nimi: Tarmo
tähtede arv ju paika ei pea, kuidas muidu selgitada 2,0iS
Erand kinnitab reeglit 

no siis võin ma endale clx ära osta,sest praegusel enda sierral hakkab mootor vaikselt läbi minema:D