Ford sierra 2.0i CL 89 joss5
Ford sierra 2.0i CL 89 joss5
Sai ostetud vanalt rallisõitjalt sirra,tundub et peale on pandud -dohc- mootor,aga kindel selles pole.
Ei oskagi hetkel midagi kirjutada siia eks hiljem tuleb rohkem juttu.
Väike kirjeldus ka mis plaanis on:
*Kollektorid suuremaks freesida
*Sisse ja väljalase suurem
*Klapipesad suuremaks lõigata
*Kaanelt 5mm maha lihvida
*Koonusfilter
Ei oskagi hetkel midagi kirjutada siia eks hiljem tuleb rohkem juttu.
Väike kirjeldus ka mis plaanis on:
*Kollektorid suuremaks freesida
*Sisse ja väljalase suurem
*Klapipesad suuremaks lõigata
*Kaanelt 5mm maha lihvida
*Koonusfilter
Viimati muutis joss5, 06 Jaan 2012, 12:40, muudetud 1 kord kokku.
Re: Ford sierra 2.0i CL 89 joss5
Kuidas sa neid asju kavatsed teha kui sa ei tea mis mootoriga masin sul üldse on? Äkki vana rallisõitja müüs sulle diisli hoopis
Kas kapotitross on katki või mis sellele mootorile pilgu peale viskamist takistab, et aru saada millega tegu?

Kas kapotitross on katki või mis sellele mootorile pilgu peale viskamist takistab, et aru saada millega tegu?
Sierra Is
Kui kapotitross katki,et mootorit näha siis saab sierral ka vabalt niisama kapoti lahti, kui salongist avada ei anna vms.
Aga teemasse ka muidu plaanid on vägevad,et siis edu ja paksu rahakotti ja pilte võiks ka millalgi näha.
Aga teemasse ka muidu plaanid on vägevad,et siis edu ja paksu rahakotti ja pilte võiks ka millalgi näha.

Nagu ma aru olen saanud siis sina ise vist mootoritega väga kodus ei ole?
Kuule mees, ega sa rahvastepalli ei mängi, kus sul mitu elu on!
peal on -dohc- mootor selles olen nüüd kindel selles
2.0i 74kw cl ei toodetud dohc mootoriga?Mul on kas 85kw või 88kw mille järgi seda teada saab?
Vaata passi. Ega seda ei saagi visuaalselt teada, lihtsalt millesegi pead ise uskuma ja siis teistele ka seda juttu usutavalt edastama. Sisuliselt on ju poohui, kas on 85kw, 88kw või 92kw, reaalse jõu saad rullide peal teada, palju alles on.joss5 kirjutas:2.0i 74kw cl ei toodetud dohc mootoriga?Mul on kas 85kw või 88kw mille järgi seda teada saab?
Sierra Is
passis on 2.0i cl 74kw
Bomsch kirjutas:Vaata passi. Ega seda ei saagi visuaalselt teada, lihtsalt millesegi pead ise uskuma ja siis teistele ka seda juttu usutavalt edastama. Sisuliselt on ju poohui, kas on 85kw, 88kw või 92kw, reaalse jõu saad rullide peal teada, palju alles on.joss5 kirjutas:2.0i 74kw cl ei toodetud dohc mootoriga?Mul on kas 85kw või 88kw mille järgi seda teada saab?
Näita mootorist pilti ka? Ma väga ei taha uskuda, et seal on -dohc- kone vahel! Või su paberid ja mootor on erinevad!
See oleks ju ometi võimatu!olbert kirjutas:'Või su paberid ja mootor on erinevad!
Esimeses lauses juba oli, et dohc peale pandud.
Pass näitab ainult seda, mis seal originaalis oli. Mul on ka seal 74kw kirjas, so what?

vaatab homme teen pilti mootorist ja seal on kirjas ka et dohc
Sassu kirjutas:See oleks ju ometi võimatu!olbert kirjutas:'Või su paberid ja mootor on erinevad!
Esimeses lauses juba oli, et dohc peale pandud.
Pass näitab ainult seda, mis seal originaalis oli. Mul on ka seal 74kw kirjas, so what?
Täna sai siis endale RS tiib ostetud kasutajalt FSco,eks siis millalgi laseb ära värvida ja külge pista 

Väga paljudel on võimsamad mootorid peale pandud ja see ei kotigi siin praegu kedagi! Küll aga huvitab mind see, et asja osaline ise ei teagi, et mis mootor tal masinal peal on. Ja nende kümnekonna lisa kilowati pärast ei oleks küll mootorit vaja/mõtet vahetada?
Sorry aga see on minu arvamus asjast.
Päikest
Olari
Päikest
Olari
ma tean mis mootor mul peal on

olbert kirjutas:Väga paljudel on võimsamad mootorid peale pandud ja see ei kotigi siin praegu kedagi! Küll aga huvitab mind see, et asja osaline ise ei teagi, et mis mootor tal masinal peal on. Ja nende kümnekonna lisa kilowati pärast ei oleks küll mootorit vaja/mõtet vahetada?
Päikest
Olari
dohc karpa oli ka ju 74kw 

Vw Passat 1.9TDI 02`
Audi 80 1.6 86´
Audi 80 1.6 85`
Ford Sierra 2.0 85´
Audi 80 1.6 86´
Audi 80 1.6 85`
Ford Sierra 2.0 85´