M: sierra 92a 2.0 dohc 88kw varuosadeks
Foorumi reeglid
Teema tõstmine mitte enne 7 päeva mõõdumist eelmisest postitusest. Alati võib lisada uut hinda või uut infot.
KONTAKT andmed (tel number, meil, msn, skype vms).
Dokumentide ostu müügi kuulutused on keelatud.
Teema tõstmine mitte enne 7 päeva mõõdumist eelmisest postitusest. Alati võib lisada uut hinda või uut infot.
KONTAKT andmed (tel number, meil, msn, skype vms).
Dokumentide ostu müügi kuulutused on keelatud.
M: sierra 92a 2.0 dohc 88kw varuosadeks
Müün siis maha enda sierra.
Võib ka komplektsena osta hind 300€ eest tiib ja kapott mõlkis võib küsida kõike peale velgede ja udukate. Varustuse poole pealt on 2x elektri aknad, katuseluuk kõik muu on tavaline ja piltidelt nähtav. Sillad ei kolise, ees uued vedrud. Müügipõhjuseks on ülekuumenend mootor mis enam ilma uue plokikaaneta elu sisse ei võta ja ka rahapuudus. Dokumendid olemas.
56226590
Asub tallinna lähistel murastes
Võib ka komplektsena osta hind 300€ eest tiib ja kapott mõlkis võib küsida kõike peale velgede ja udukate. Varustuse poole pealt on 2x elektri aknad, katuseluuk kõik muu on tavaline ja piltidelt nähtav. Sillad ei kolise, ees uued vedrud. Müügipõhjuseks on ülekuumenend mootor mis enam ilma uue plokikaaneta elu sisse ei võta ja ka rahapuudus. Dokumendid olemas.
56226590
Asub tallinna lähistel murastes
Re: M: sierra 92a 2.0 dohc 88kw varuosadeks
pildid: http://fotoalbum.ee/photos/greenhorn/sets/1250183" onclick="window.open(this.href);return false;
järgm nädal vanarauaks
järgm nädal vanarauaks
palju kardaani eest tahad?
25eur kardaan
-
- turist
Käigukast mis seisus? Kuidas hoovastik ,tihe või lambajalg? Olen ka muudest juppidest huvitatud muidu aga kk põhiline.
käigukast on väga hea. siis kui ise sõitsin polnud mingit probleemi ,käigud lülituvad õieti ja ainuke probleem on se et 2käik ei taha vahest korralikult sisse minna aga se on siiamaani olnud kõigil 3 sierral millega ma sõitnud olen
el. aknad korras? mis hind?
-
- fanaatik
el.aknad juba müüdud 

-
- kasutaja
Mis juhipoolse tiiva, lanseka ja tulede raami eest soovid ?
Ei oskagi hinda öelda kuna ise ma näiteks tiiba tervelt kätte ei saa kuna sierral keredetailid kinni keevitatud
kellegil veel mingeid jubinasoove on? Homme läheb emexisse ja jõuaks veel midagi maha kruttida kui kellegil vaja läheb
alles on veel esik, laas, esimesed uksepolstrid, tagatuled, tagaistmed, peeglid, igasugu plastikuid armatuuri keskelt, tagaklaasi soojendus ja uduka nupud
Nagu ma aru saan, on ka siis elektriakende lülitid läinud?
Eero
Eero
-
- fanaatik
just nimelt
täna sain kätte

täna sain kätte