Mootor ei tööta korralikult
Mootor ei tööta korralikult
Tere. Mul selline probleem, et mootor ei tööta korralikult. Ehk võtab bensiini tükkmaad rohkem kui tavaliselt.. Kas keegi oskab aidata.
Autoks on Sierra 1,6 C 1990ndast aastast.
Autoks on Sierra 1,6 C 1990ndast aastast.
Re: Mootor ei tööta korralikult
Pihustid äkki
Võiksid tiba täpsustada.
Kas ta käib muidu korralikult aga ainult võtab kütet palju? Või puterdab ja ei lähe pöördesse.
Millal ta halvasti käib? Külmalt? Soojalt? Koguaeg? Kohalt minnes? Tühikäigul?
Millal ta viimati korralikult töötas?
Kas ta käib muidu korralikult aga ainult võtab kütet palju? Või puterdab ja ei lähe pöördesse.
Ülisuurt kütusekulu on kurdetud kui kütuse tagasivool kinni on.
Mootor puterdab, pöörde ei lähe tühikäigul turtsub nagu ralliauto vms .. Ja siis tühikäigul tuleb summutist musta ( lumele jääb must laik vms )doker kirjutas:Võiksid tiba täpsustada.
Külmalt väga ei taha minna ilusti, aga kui mootor soe siis läheb ilusti, ilma probleemita käima
Peale seda nn. pakast hakkas jamama . Ehk siis jaanuar/veebruar kuskil ja peale selle 2 korda ainult sõitnud ja siis tuligi üllatusena see kütuse kulu (30/100le) .. Et see pole normaalne minu arvates ..
Antud juhul võibki see põhjustajaks olla.rinu kirjutas:Ülisuurt kütusekulu on kurdetud kui kütuse tagasivool kinni on.
Et välja peaks vahetama kütuse tagasivoolu voolikud ära ?doker kirjutas:Antud juhul võibki see põhjustajaks olla.rinu kirjutas:Ülisuurt kütusekulu on kurdetud kui kütuse tagasivool kinni on.
Pigem üle vaatama ja võimalikud ummistused kõrvaldamaEgoolen kirjutas:Et välja peaks vahetama kütuse tagasivoolu voolikud ära ?doker kirjutas:Antud juhul võibki see põhjustajaks olla.rinu kirjutas:Ülisuurt kütusekulu on kurdetud kui kütuse tagasivool kinni on.

Ja kui muud varjanti ei ole, siis voolikud ära vahetada.
Eks ma proovin seda ja kui ei aita siis tõesti peab hakkama vahetama voolikuid 

tagasivool töötab korralikult pole mingeid ummistusi ning nüüd on ikka see probleem et mis võib viga olla ?
Mootori temperatuuriandur - kui summutist musta tuleb, siis segu ülirikas. Nagu karpamootor hakkab suitsema kui sooja mootoriga tooreklapp kinni tõmmata.
Esimene asi mis ajule märku annab mootori temperatuurist ja kui temp on paigast(ntx liiga madal), siis kallatakse rohkem kütet peale... Tuemuseks tahm taga, lonkav mootor soojalt, kehv kiirendus ja suur kütusekulu...
Esimene asi mis ajule märku annab mootori temperatuurist ja kui temp on paigast(ntx liiga madal), siis kallatakse rohkem kütet peale... Tuemuseks tahm taga, lonkav mootor soojalt, kehv kiirendus ja suur kütusekulu...
aga kas pole mõtet proovida karpat timmida ? et äkki seal mingi kala ?
kuigi mul on 2.0 dohc ja mul ilmnesid pm samad vead..võid lugeda minu auto teemast mis kõik vahetusse läks
Deem - lugesin valesti ja sul karpa hoopis...
Igatahes üleöö segu rikkaks ei lähe nii et timmimisega selle paika saaks. Miskit on valesti. Kas tooreklapp ikka avaneb soojalt?
Igatahes üleöö segu rikkaks ei lähe nii et timmimisega selle paika saaks. Miskit on valesti. Kas tooreklapp ikka avaneb soojalt?
eem seda ma ei ole kontrollinud kuna tegelikkuses on karpa mootor väga võõras ja noh esimene karpa auto ka et kergelt hädas ka sellega. Et kui keegi oskab igatipidI aidaTa on tora ja nt mingeid jooniseid vms saata ka mootori kohta kui oleks võimalik