hooratas
-
- fanaatik
hooratas
Oskab keegi pakkuda kui palju kaalub OHC-l hooratas?Palju tasuks maha võtta kaalu 

-
- Klubi juhatus
- Nimi: Tarmo
Re: hooratas
sõltub milleks kasutad, igapäeva sõitudeks on raskem parem
Sõbra civicul oli hooratas jube kergeks tehtud... kohalt saamine oli tükk tegemist aga pöördesse läks jube kiiresti. Racing värk, tänavale väga ei sobi.
-
- Klubi juhatus
- Nimi: Tarmo
lõppkiiruses kah kaotad, minu jaoks ebaloogiline aga nii nad räägivad
Mina lasin enda OHC-l kergendada. Tulemus jäi 12mm, see oli ikka päris seib. Samas stock hooratta absoluutne miinimum on 8mm Des Hammilli Pinto piibli järgi. Peale seda muutub asi eluohtlikuks salongis viibides.
Tulemus on kiirem reaktsioon gaasile, hobujõude juurde ei saa.
Kokkuvõtteks- kui peaks uuesti stock mootorit kunagi tegema siis endal laseks jälle kergemaks, sest siis on ikka ägedam
Ja üldse uuri Kyllo käest. Minu apelsin läks tema kätte varuosadeks. Äkki müüb hooratta maha.
Tulemus on kiirem reaktsioon gaasile, hobujõude juurde ei saa.
Kokkuvõtteks- kui peaks uuesti stock mootorit kunagi tegema siis endal laseks jälle kergemaks, sest siis on ikka ägedam

Ja üldse uuri Kyllo käest. Minu apelsin läks tema kätte varuosadeks. Äkki müüb hooratta maha.
Sierra Is
-
- fanaatik
Ma ei mäleta kust ma lugesin,aga kergema hoorattaga kaotad NM-treid....ühesõnaga jõudu kaotad
aga kettasse läheb kah paremini siis
ma mõtlesin,et peaks ca 10-15 prossa kogu kaalust maha võtma hoorattal.... se pole palju ju

aga kettasse läheb kah paremini siis