ma lasin värvida lasnamäel, taga lõpus on üks töökoda (väike maja keset suuri paneel maju ) . viisin veljed sinna ja 2k eest värviti siis hõbedarant ja seest mustaks+ mustale keskele veel väike lilla vardund ka peale! aga ainult väljapoolt+ veel lakk ka sinna otsa
xr4 kirjutas:ma lasin värvida lasnamäel, taga lõpus on üks töökoda (väike maja keset suuri paneel maju ) . viisin veljed sinna ja 2k eest värviti siis hõbedarant ja seest mustaks+ mustale keskele veel väike lilla vardund ka peale! aga ainult väljapoolt+ veel lakk ka sinna otsa
aga palju on kui lihtsalt üle värvida ja lakk peale?
xr4 kirjutas:ma lasin värvida lasnamäel, taga lõpus on üks töökoda (väike maja keset suuri paneel maju ) . viisin veljed sinna ja 2k eest värviti siis hõbedarant ja seest mustaks+ mustale keskele veel väike lilla vardund ka peale! aga ainult väljapoolt+ veel lakk ka sinna otsa
aga palju on kui lihtsalt üle värvida ja lakk peale?
ma ei oska öelda, eks se olene kohast-hinnad ju pidevalt tõusevad
võta chiav6'ga ühendust, tal isa vist tegeles sellega. talvel reklaamis jooks 500 eest see siis aind värvimine (pulbriga) liivapritsi pead ennem kuskil mujal ära tegema. ju lakkimise kah saaks umbes sama hinnaga lisaks ehk siis kilo kokku
tarmo kirjutas:võta chiav6'ga ühendust, tal isa vist tegeles sellega. talvel reklaamis jooks 500 eest see siis aind värvimine (pulbriga) liivapritsi pead ennem kuskil mujal ära tegema. ju lakkimise kah saaks umbes sama hinnaga lisaks ehk siis kilo kokku