Tuttav tunneitalianopriit kirjutas:...sest muidu panen veel vihahoos ja veriste nukkidega selle risu üldse aia äärde seisma

Tuttav tunneitalianopriit kirjutas:...sest muidu panen veel vihahoos ja veriste nukkidega selle risu üldse aia äärde seisma

Ma viskasin ka eile õhtul kõik võtmed nurka ja läksin garaazist minema kui kõik nukid puruks tõmbasin. Krt dohc mootor on üks suur peavalu.Sigmar kirjutas:Tuttav tunneitalianopriit kirjutas:...sest muidu panen veel vihahoos ja veriste nukkidega selle risu üldse aia äärde seisma
pane siis ohc peale ja kohe on tööriistad palju paremadJaanis kirjutas:Ma viskasin ka eile õhtul kõik võtmed nurka ja läksin garaazist minema kui kõik nukid puruks tõmbasin. Krt dohc mootor on üks suur peavalu.Sigmar kirjutas:Tuttav tunneitalianopriit kirjutas:...sest muidu panen veel vihahoos ja veriste nukkidega selle risu üldse aia äärde seisma

hmm... väga imelik. Mul ei liigu ta sealt küll kuskile. Konkreetselt on kinni. ei suutnud küll välja nuputada mismoodi ta sealt ära tuleb. Kusjuures, see pinguti õõts(?) liiigub vabaltvvallo kirjutas:ketipinguti tõsta lihtsalt välja oma pesast.
 Pole krt aega maale auto juure ka minna, et saaks pildi teha ja selgemalt seletada...
 Pole krt aega maale auto juure ka minna, et saaks pildi teha ja selgemalt seletada...
 Krt peab uuesti hakkama lahti kakkuma. trademaa
  Krt peab uuesti hakkama lahti kakkuma. trademaa

No ma ise tahaks ka juba Tartu vahel vurada, aga mingid krdi jubinad panevad näkku koguaeglegendaarne666 kirjutas:No varsti saab seda autot jälle Tartus sõitmas näha
 Kõik on juba koos ja tahaks käima panna, aga termostaadi korpus on mingist ülirabedast materjalist ja laseb tosooli läbi(mäletan sama asja ka vanemate OHC-ga). Aku on ka vahepeal tühjaks saanud, aga kui teine auto koju tagasi jõuab, siis proovime vähemalt ära, kas võtab hinge sisse. Kui töötab , siis tuleb hakata seda krdi korpust otsima...
 Kõik on juba koos ja tahaks käima panna, aga termostaadi korpus on mingist ülirabedast materjalist ja laseb tosooli läbi(mäletan sama asja ka vanemate OHC-ga). Aku on ka vahepeal tühjaks saanud, aga kui teine auto koju tagasi jõuab, siis proovime vähemalt ära, kas võtab hinge sisse. Kui töötab , siis tuleb hakata seda krdi korpust otsima...