serveri maks
ma ei tea... saa nüüd teist aru...
hädaldate siin paari soti pärast aasta peale... kas siis sierra on tõesti mingite vaeste meeste auto???
krt... toon näite... scorpio klubi. aasta maks on 500.- eeku, mille eest tehakse üritusi ja hoitakse kodulehte ülal... kui mõtlema hakata siis see pole absoluutselt suur summa ja KÕIK maksavad selle ära kohe, kui liikmestaatusest saab aasta täis...
ja teie halate siin mingi 25 eegu pärast
teil on veel õppida...

krt... toon näite... scorpio klubi. aasta maks on 500.- eeku, mille eest tehakse üritusi ja hoitakse kodulehte ülal... kui mõtlema hakata siis see pole absoluutselt suur summa ja KÕIK maksavad selle ära kohe, kui liikmestaatusest saab aasta täis...
ja teie halate siin mingi 25 eegu pärast

teil on veel õppida...
Millise 25 pärast? Kui maieksi siis kõik eikandnud 25 mõni kandis ikka rohkem kah ja palju kandsid siis sina ?KRANTS kirjutas:ma ei tea... saa nüüd teist aru...hädaldate siin paari soti pärast aasta peale... kas siis sierra on tõesti mingite vaeste meeste auto???
![]()
ja teie halate siin mingi 25 eegu pärast![]()
teil on veel õppida...
Kes on halananud ? Lihtsalt küsiti kes aitaks maksta nii saadi ka teada ühtlaselt kes oleks nõus edaspidigi pappi maksma mõne ürituse vms eest.
Vaesete meeste auto ja kes on vaesed?
Ford Sierra 2,9 V6 Cosworth Ghia 143kw 1989a ootamas oma aega
Transitipeale üleläinud...
Transitipeale üleläinud...
njaaascorpio klubi on ikka jupp maad kauem tegutsenud kui see klubi siin ja ei väidagi et see kõik on pole veel alles lapse kingades aga küll meie ka õpi ja küll need kogemused ka ükskord tulevadKRANTS kirjutas:ma ei tea... saa nüüd teist aru...hädaldate siin paari soti pärast aasta peale... kas siis sierra on tõesti mingite vaeste meeste auto???
![]()
ja teie halate siin mingi 25 eegu pärast![]()
teil on veel õppida...

klubid.ee
ise tuleb lihtsalt aktiivsem olla ja kõiges kaasa lüüa, et sierraclub ka ikka püsima jääks, siis hea klubilistega koos kõiksugustel üritustel käija (kiirendusvõistlustel, kes siis osleb kes mitte- vaba valik.)
Sierra 2.0i 85a
Sierra 2.0i 93a
Probe 2.5 96a
M3 1.6 04a
Sierra 2.0i 92a
Mondeo 2.0 103 11a
Sierra 2.0i 93a
Probe 2.5 96a
M3 1.6 04a
Sierra 2.0i 92a
Mondeo 2.0 103 11a
ega ma ei läinudki ausalt öeldes närvi, ma siuke rahulik tüüp üldjuhul, aga ma arvan et ma sulgen selle teema kuna serveri maks sai aastaks ära tehtud ning pole siin enam midagi rääkidaprobemees kirjutas:TO: erki ära pane täheleära aja ennast tühjade asjade pärast närvi (mine rahusta närve SIERRA-ga)

ps abiks kui on midagi häda

-
- Klubi juhatus
- Nimi: Tarmo
Re: serveri maks
tra see tantum grupp ajab täiega närvi. aasta maks serveril tõusis 6 euri kuid teenus läheb järjest sitemaks. nii uimane ja muidugi siis näiteks eilne ja tänane jama.
kellelgi kogemusi teiste teenuse pakkujatega? odavamat kui 42 euri aasta ja parem teenus
kellelgi kogemusi teiste teenuse pakkujatega? odavamat kui 42 euri aasta ja parem teenus
Ise olen kasutanud http://www.beeserver.ee/ Serv-S teenust €36/aasta. Probleeme pole esinenud ja minu vajadustele on teenus vastanud.
-
- Klubi juhatus
- Nimi: Tarmo
ja milliseid mahte ja teenuseid see sisaldab?rasmusk kirjutas:Ise olen kasutanud http://www.beeserver.ee/ Serv-S teenust €36/aasta. Probleeme pole esinenud ja minu vajadustele on teenus vastanud.