selline paistab suht lihtne, iseasi kust joonised ja mõõdud saax?

nii peakski olema, esimesel pildil olev tiib aga tavaliselt ületab, nii laiuse, kõrguse kui pikkuse poolest.Visible kirjutas:Otseselt pole vahet, mis materjalist sul see tiib, mis kujuga jne. aga seaduses on kirjas, et tiiva mõõtmed ei tohi ületada auto gabariite. Ehk siis tee milline tahad aga ei või olla laiem kui auto ise. Nii olen vähemalt mina aru saanud.
Tegemist on ühe populaarseima joonestusprogrammiga. Kaks varianti, ta kas ostis selle, või tõmbas internetist piraattarkvarana. Minul on see programm hangitud paraku just teises variandis. Hankimine käib samamoodi, nagu te kõik kodus filme ja muusikat hangite. Ja arvestama peab seda, et piraattarkvara levitamine ja propageerimine on karistatav kuritegulihtsalttiit kirjutas:veits teemast mõõda küs, aga kust selle AutoCAD projekteerimis programmi said
no selle alumiiniumi terase painutamise aparaat on nii lowtech et selle võib diy korras valmis teha kiiremini kui 5 kuud.Jesper kirjutas:...Mis puudutab valmistamist, siis roostevaba terase või alumiiniumi tiivaks painutamine on kohane töö väga pädevale plekksepale, ma ei nimetaks seda kuskilt otsast DIY alla kuuluvaks. Komposiitidest saab teha, aga noh jah... mul läks 5 kuud eri nippide katsetamist et pildil nähtav tulemus saada. A võimalik et ma olen muidugi koba....