aga kolmandal pildil mis pealt tehtud juba selgesti näha koht. Korralikult teostatud töö tglt, aga stiililt niiväga ei klapi stock sierraga veel minusilmis
  aga kolmandal pildil mis pealt tehtud juba selgesti näha koht. Korralikult teostatud töö tglt, aga stiililt niiväga ei klapi stock sierraga veel minusilmis  

oleks ma ka nii osav...
 oleks ma ka nii osav...waher kirjutas:paberitega disler oled?
jah vändal on see funktsioon, et tegu on leierkasti imitatsioonigakalevipoeg kirjutas:Kas sel kastil mingi funktsioon ka on, vänt oleks nagu küljes?
 tegelikuses läheb sinna XXI saj. helitehnika sisse ja hiljem läheb, see kapi peale seisma ilu  asjana.
 tegelikuses läheb sinna XXI saj. helitehnika sisse ja hiljem läheb, see kapi peale seisma ilu  asjana.Autocadis on tegelikult 3d funktsioonid ka täiesti olemas. Olen terveid majaplaane teinud autocadis 3d's.contact kirjutas: aint mida käsitsi teen on pildi ruumiline vaade, et mida see endast kujutada võiks, kui valmis saab.
ma nii palju veel cadi kasutada ei oska, et saaks kõik jooned oma tahtmist mööda paika väänata.2D mudelitega probleemi pole saab hakkama ka kõverjoontega. aga 3D mudelit veel koostada ei oska kuna olen ise cadi nullist õppinud. ühe tallinnas, nõmmel asuva maja eskiisprojekti ka valmis teinud, oma 2aasta õpitud ja omandatud tadmistega. aga eks õpin ikka veel seda cadi kasutama, sest tahan selle 3D ka selgeks saada. ma tean ka miks ma ei oska, seda 3D kasutada kuna ei jõua mulle kohale traatmudeli kordinaatide värk. kus on "0 punk või, mis teljel see 90° asub ja kuhu suunda ma teda liigutama pean, et asi metsa ei läheks. igaljuhul olen ma 3D proovinud kasutada ja sellest aru saada. küll kunagi ma ka selle selgeks saan, kui rohkem aega tegeleda.Teet01 kirjutas:Autocadis on tegelikult 3d funktsioonid ka täiesti olemas. Olen terveid majaplaane teinud autocadis 3d's.contact kirjutas: aint mida käsitsi teen on pildi ruumiline vaade, et mida see endast kujutada võiks, kui valmis saab.

(see mis jääb gaasisiibri otsas oleva talla alla)
 (see mis jääb gaasisiibri otsas oleva talla alla) muu savi .... selle osa lasin veega üle kuhu bena peale läks.
 muu savi .... selle osa lasin veega üle kuhu bena peale läks.