Autost siis veel nii palju, et nüüd käigukast külge (kahju et kanalit pole) ning läheb kere tegemisele (koopad laiemaks, paar rooste kohta mis ma leidsin, mõni mõlk) Kuid hoian kõiki jooksvalt kursis.
Ford Sierra 2.9 24v 4x4 -83 Estex
Endalgi tunne et see auto ei valmi kunagi, mingit aega pole paika saanud, lihtsalt on hea nokitseda kui aega üle. Ega kahte autot pole ka lihtne pidada http://foorum.bmw-club.ee/viewtopic.php?t=21554&start=0 Loodan et fordi mehed ei pahanda. Alati on midagi paremaks teha 
Autost siis veel nii palju, et nüüd käigukast külge (kahju et kanalit pole) ning läheb kere tegemisele (koopad laiemaks, paar rooste kohta mis ma leidsin, mõni mõlk) Kuid hoian kõiki jooksvalt kursis.
24v
Istub ilusti otsa, sain nüüd garaazi 3t tõstuki, sai veits auto alt nokitsetud, eemaldasin vana kardaani koos pukiga, asemele soetatud xr4 omad, puudu kardaani poldid difri külge (peab külastama romulat)
Külge sai riputatud pisemaid detaile, kõik juhtmed veetud (autol nüüd scorpio juhtmestik) tuleb veel ühendustööd teha. Kahjuks pole aega et tegeleda, kui tekib siis riputan ka mõne pildi.
Külge sai riputatud pisemaid detaile, kõik juhtmed veetud (autol nüüd scorpio juhtmestik) tuleb veel ühendustööd teha. Kahjuks pole aega et tegeleda, kui tekib siis riputan ka mõne pildi.
24v
Nja, mul isa kunagi käsipidurit eikasutand, alguses tuli pärispalju tegeleda et kang üldse liikuma hakkaks.estex kirjutas: asi neil seista 2.a käsipiduriga
Räägi mis piduritega teed? Taha ketas? Esimesed millised paned? Suuremad kettad? ABS ?
Ford Sierra 2,9 V6 Cosworth Ghia 143kw 1989a ootamas oma aega
Transitipeale üleläinud...
Transitipeale üleläinud...
Sellest oli juttu juba eelpool, cossu pidurid koos ABS-iga. Piduritele lähevad rem komplektid sisse + uued pidurikettad.tamar kirjutas:Nja, mul isa kunagi käsipidurit eikasutand, alguses tuli pärispalju tegeleda et kang üldse liikuma hakkaks.estex kirjutas: asi neil seista 2.a käsipiduriga
Räägi mis piduritega teed? Taha ketas? Esimesed millised paned? Suuremad kettad? ABS ?
24v