K:kuidas vahetada sierra esimest rattalaagrit?
K:kuidas vahetada sierra esimest rattalaagrit?
küsimus siis selline, kas peangi selle jubina mille sees , rattalaager amordist rooliotsasj a kõigest sellest lahtio võtma? või saab mingi erivõtmega sinna vahele ka , et laager lahti keerata?
Sierrat enam pole, aga unustanud teda ka pole.
tõstad auto üles võtad ratta ära toestad korralikult,keerad ratta välja,urgitsed kruvika või meisli vms-ga selle plekist kaane ära, võtad pidurasadula ja ketta ka vist maha kui õigesti mäletan,paned rattapoltide vahele mingi asja mis fikseerib ära ja keerad sees selle mutri lahti(läheb üsna kaua aega sest suht väikse nõksu kaupa saab keerata). siis vist pm saigi selle tüki kätte. siis paned tähele kuidas lahti võtsid et oleks lihtsam kokku panna. toksid saaled välja ja paned uued (pinnad puhastad ära ja proovid kas saale istub tugevalt peale-kui ei istu siis võtad riiulist puksiliimi ja lööd liimiga saale sisse) ja noh suht -tsenseeritud- teha muidu ja päris mitu tundi läheb aega (minul vähemalt läks), vahepeal oleks hea kui keegi aitaks ka. ahso ja selle plekist kaane võiks üsna väikse vägivallaga kätte saada, ja mina näiteks panin hermetsiga tagasi selle, et uut laagrit vesi jm mustus ära ei rikuks. ehk aitab see jutt.
tanni jutt jumala õige, aga lisaks võiks ka õõtsa ja rooliotsa lahti lasta, siis pääseb tunduvalt paremini ligi ja saab igale poole keerata rummu. rummu ei ole vaja alt ära võtta. ma mitu korda seda teinud juba ja ca. tunni aja töö , kui kõik sujub 
ahjaa mingit erivõtit mul ei ole. Lihtsalt õige suurusega padrun pähe laagrile ja kogu lugu

ahjaa mingit erivõtit mul ei ole. Lihtsalt õige suurusega padrun pähe laagrile ja kogu lugu
Mees peab nii palju jooma, et naine taararahast lõdvalt ära elaks!
hmm.. no padrun nagu padrun ikka ainult, et päris suur... ja see laagrivahetus on reaalselt lihtsam kui lugedesal101 kirjutas:mingi madal padrun, et sobib siis sinna? ja taga ratta laagrit olen vahetanud, see hoopis teine töö täiesti erinev. See jumala lihtne.

Mees peab nii palju jooma, et naine taararahast lõdvalt ära elaks!
ma olen seal mässata üritanud, ja siis küll mul ei tahtnud sinna 6cm kõrge padrun vahele mahtuda, ma muidugiei võtnud rooliotsa ega sarniiri lahti, aga ma pole kindel kas amort poleks mitte segama jäänud 83a sierra oli see, eks pean uurima, kuna eile piduriklotse vahetades märkasin et esi vasak ratas käib kuidagi raskelt , nagu ei tohiks käia ja kohiseb keerates, peaks ju ülikergelt käima tegelt ,aga sel kerge takistus.
mis number padrun sinna käib?
mis number padrun sinna käib?
Sierrat enam pole, aga unustanud teda ka pole.