Vist oli küljepealt juurde valamis koht, ja sinna samani tulebki valada (ehk siis niikaua kui sealt välja hakkab tulema). Aga soovitan siis juba kõik ära vahetada, all peaks olema õli väljalaskmis punn. Kriss ehk parandab või kinnitab mu juttu
tarmo kirjutas:Vist oli küljepealt juurde valamis koht, ja sinna samani tulebki valada (ehk siis niikaua kui sealt välja hakkab tulema). Aga soovitan siis juba kõik ära vahetada, all peaks olema õli väljalaskmis punn. Kriss ehk parandab või kinnitab mu juttu
tarmo kirjutas:Ei pea, aga vist tuli õli paremini välja kui esiosa ülesse tõsta, kindel ei ole viimases väites.
no..kui nii tahad teostada..siis võta kardaan kah otsast ikka ära..ja millegipärast ma arvan et kõike sealt nii välja ei saa....kuid enamus......ja õli sisse valamis punn on tagant vaadates minuarust vasakul pool käimarit....suht sidurikoja lähedal..
type9 ja 3 kastil vist tõesti välja laskmise ava ei olnud see kast oli ka "eluaegse" õliga. mt-75 on küll tühjendus kork ja kui nina veits üles tõsta siis peaks jah paremini välja tulema. seda lootust küll ei maksa hellitada et see tilgatumaks tühjaks jookseb, midagi ikka jääb sisse.
Mis õli sa Tarmo sinna sisse valasid, originaal mt-75 õli või analoogi, originaal maksis vist 300.- ja seda müüakse liitri kaupa aga kasti läheb 1,2L.?
Ma ei ole veel ise jõudnud sinnani, kuid mida sa soovitad? Vahetaks ära küll kui järgmine kord temaga Pärnusse lähen ja estakaadi manu saan.
Ja kui palju seda nina tuleb tõsta? Võibolla saab tööjuures paari 15*15 prussiga kah hakkama (ehk siis nina 15cm maast ülesse)?
Siin üks link MT-75 kasti spetsifikatsioonide kohta http://www.fordscorpio.co.uk/mt75.htm ja seal ka kirjas et õli läheb 1,2 L ning mark on ESDM-2C186-A, mis peaks ka diffrisse sobima, liitri hind on jah kuskilt meelde jäänud et oli 300 eeku ja müüakse liitri kaupa
kui kahepeale osta 3L siis tuleks odavam.