Differ,plokikaas???

Sillad, rehvid, veljed ja mis muu kõik auto all
Vasta
vord
turist

Differ,plokikaas???

Postitus Postitas vord »

et kui kõik tahavad asja kiiremaks,siis mina aeglasemaks.Mul 2,0 ohc 74kw universaal 90a tahaks sinna saada võimalikult aeglast difrit,et vähegi kiirendust parandada (mis differ sobiks ilma totaalsete ümberehitusteta sinna alla).samas kas keegi teab palju plokikaant maha saaks lihvida,et muud asjad vastu peaks selline optimaalne normaalne variant,samas oskaks keegi soovitada kus oleks norm. hinnaga nuka komplekti saada (nukk+nuka saaled 3tk+nookurid 8tk)
P-100 2.0 90a
SIERRA 4x4 2.0 DOHC 88a
SIERRA PLANK 2.0 DOHC 91a
GSM 55656157
Tanel
sõltlane

Re: Differ,plokikaas???

Postitus Postitas Tanel »

vord kirjutas:et kui kõik tahavad asja kiiremaks,siis mina aeglasemaks.Mul 2,0 ohc 74kw universaal 90a tahaks sinna saada võimalikult aeglast difrit,et vähegi kiirendust parandada (mis differ sobiks ilma totaalsete ümberehitusteta sinna alla).samas kas keegi teab palju plokikaant maha saaks lihvida,et muud asjad vastu peaks selline optimaalne normaalne variant,samas oskaks keegi soovitada kus oleks norm. hinnaga nuka komplekti saada (nukk+nuka saaled 3tk+nookurid 8tk)
No minuteada peaks 1.6L differ suht aeglane olema ja http://www.ladu24.ee" onclick="window.open(this.href);return false; saad nuka ja muu vajaliku :wink:
/ Ford Scorpio 2.9 V6 RWD /
Ford Mondeo mk3 2.0 16vtddi
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Vasta