Vahepeal jõudsid pärale ka uued polü. puksid...
Tegu siis Inglismaa firma Duraflex tootega- segu sai kõige kangem võetud ning hülsid on roostevabast.
...vaikselt saab tagumist silda kokku lappima hakata

Vabandan, et rohkem infot ei lisanud- kodutöõ tegemata.Jaanus kirjutas:Kui suurt difrit vaja on, 7 v 7,5"? Lükatav v polditav?
Antud juhul vedeleb üks keevitatud 7,5ne, võiks üle keevitada.Ammer kirjutas:Vabandan, et rohkem infot ei lisanud- kodutöõ tegemata.Jaanus kirjutas:Kui suurt difrit vaja on, 7 v 7,5"? Lükatav v polditav?
Hetkel oleks vaja polditavat 7,5" varianti.
Hetkel väga selle pärast ei muretse- hiljem saab alati täiustada kui midagi peaks järgi andma.MrBungle kirjutas:Ei oska kommenteerida jõudusid, mis mõjuvad sillale driftides kuna seal vist palju mängitud ka viletsale pidamisele, kuid sirje tala ja õõtsad on vähemalt kruusa ja asfaldi jaoks originaalis liiga pehmed. Sõiduvõiduautodele keevitati nii talale kui õõtsadele nö topelt nahad. Mul peaks kusagil isegi 1 mäda näidis vedelema.
Kuna ma võistlema nkn ei hakka siis minu pärast lennaku kui tahabHenn kirjutas:Alati on lihtsam ette ära teha(topeltnahad) kui sõiduaeg tegemata töö segama hakkab