läigib nagu beebi pepu parem kui enne:Dtarmo kirjutas:kui värvisid siis see oli viga ja hakka otsima omale uusi tulesid, ma ju ütlesin et pese. ja pesta tuleb õrnalt et ta ei läheks matiks
esituled hõõguvad??
reflektorid olid minu mäletamist mõõda ok..kuid eks kaen üle...ja annan märku... tallinnas liigun palju pelgulinnas,õismäel ja lasnaka läheduses...st. peterburi mnt alguses..fag kirjutas:teeme nii järgmine nädal aga kuskandis muidu liigud jne ma liigun igalpool linnas ringi vaatame kuidas asjad kulgevad aga mis olukorras reflektorid on muidu?Dexter kirjutas:kui juba tuledest jagu said..siis mul olemas kasutatud aga töötavad tuled...pimedas nendega hätta ei jäänud..ainuke asi et tagumised plastikud natuke puru mõlemal...seega..kui soov ja tallinna inimene...siis võiksin sulle järgmiseks nädalaks nad tallinna tuua....ja annan ära nad odavalt..no..nii Ca 250eek mõlemate eetst kokku..

-
- Klubi auliige
- Kontakt:
Olen kah seda kroomvärviga reflektorivärvimist proovinud
.Alguses on nagu päris hea aga ainult natukeseks sest kroomvärv ei kannata kuuma ja külma jne.Mõraneb ära ja hakkab kooruma
.
Oma sirjel võtsin tuled lahti ja puhastasin reflektorid-klaasid aknapesuvedelikuga ära.Pirnid vahetasin ka ära ja nagu uued on nüüd
Suunatule reflektor läks küll peeti ja kroom hakkas maha tulema.

Oma sirjel võtsin tuled lahti ja puhastasin reflektorid-klaasid aknapesuvedelikuga ära.Pirnid vahetasin ka ära ja nagu uued on nüüd