K: Probleem kardaaniga

Sillad, rehvid, veljed ja mis muu kõik auto all
sierra87
aktivist
Kontakt:

Postitus Postitas sierra87 »

mul on 2 tagu silda müüa
tel:56 705 207
Tarmo
Klubi juhatus
Nimi: Tarmo

Postitus Postitas Tarmo »

pean tõdema et ei ole jah seda tööd teinud, ja eriliseks jumalaks ma kah ennast ei pea ;) et minu sõnad või mõtted ainuõige varjant on
terror15
kasutaja

Postitus Postitas terror15 »

üks võimalus on et võta tiffer laiali ja kui katki on näiteks vaid üks hammasratas siis on selle vahetus kohe kindlasti odavam kui terve tiffer
comma
kasutaja

Postitus Postitas comma »

sierradel on need diffrid enamasti enam vähem ühe sugused et 91 aasta universaalil on mingi külglibisemise seade või midagi taolist ja 90 sedaanil on tavaline differ muidu kõik peale selle sama neil kinnitused ja kõik et 90 aasta oma peak ka 88 aastale minema :)
ESS
turist

Postitus Postitas ESS »

comma kirjutas:sierradel on need diffrid enamasti enam vähem ühe sugused et 91 aasta universaalil on mingi külglibisemise seade või midagi taolist ja 90 sedaanil on tavaline differ muidu kõik peale selle sama neil kinnitused ja kõik et 90 aasta oma peak ka 88 aastale minema :)
kas tõesti külglibisemis seade on neil? :shock:
thunder
aktivist

Postitus Postitas thunder »

mul on 91 aasta universaal :) ja ma kyll ei ytleks et tal midagit taksitaks mul kylg ees s6itmisel :D
Ford sierra universaal 2.0 91.a
Ford sierra sedaan 2.0 OHC 89.a
Renault Laguna 1.8
Yamaha R1
comma
kasutaja

Postitus Postitas comma »

ESS kirjutas:
comma kirjutas:sierradel on need diffrid enamasti enam vähem ühe sugused et 91 aasta universaalil on mingi külglibisemise seade või midagi taolist ja 90 sedaanil on tavaline differ muidu kõik peale selle sama neil kinnitused ja kõik et 90 aasta oma peak ka 88 aastale minema :)
kas tõesti külglibisemis seade on neil? :shock:

osadel on osadel ei ole nendega selline lugu ka et nad võibolla ei tööta ka nii nagu peaks sest vanad ka juba :)
caravan
turist

Postitus Postitas caravan »

terror15 kirjutas:üks võimalus on et võta tiffer laiali ja kui katki on näiteks vaid üks hammasratas siis on selle vahetus kohe kindlasti odavam kui terve tiffer

Tuleb vahetada kindlasti kõik hammasrattad,kuna ühe hammaka vahetusel on nad erinevalt kulunud ja suure tõenäosusega hakkab selliselt remonditud sild uluma. Teine võimalus on panna alla töökorras kasutatud asi.
Karbussikas
kasutaja

Postitus Postitas Karbussikas »

Differ on romulas 600eeki :P
Kui oled kord seda vahetanud siis tead et enam sa seda vahetada ei taha kui on kaua all olnud :cry:
Olen vahetanud 1 ja mitu diffrit
Ikka serviti ütles siil kalevipojale ikka serviti!
Tarmo
Klubi juhatus
Nimi: Tarmo

Postitus Postitas Tarmo »

äkki comma annab mõne lingi kust lugeda saab sierra külglibisemise vastastest seadetest
Vasta