Kas mutter otsa keevitada?
Välja puurida?
Ehk keegi on sellise murega kokku puutunud

Endal oli just sama mure. Aga ei pea ju asja nii keeruliseks ajama. Meisel ja haamer kätte ja kui natuke lüüa oskad, tuleb lahti küll. pärast pead muidugi uue punni panema, aga see ei ole ju kah eriline probleem. Mul oli mingi imelik punn kah-13võti ei mahtunud pähe ja 14 viskas üle...(sama ka padrunitega) Ma sinu asemel seal õli sees väga keevitama ei hakkakstann15 kirjutas:Mida tegema peaks kui õlipunni poldil keeramis nukad maas?
Kas mutter otsa keevitada?
Välja puurida?
Ehk keegi on sellise murega kokku puutunud
no ma räägin, et tuleb ikka jõuga kallale minna asjaletann15 kirjutas:Mure lahendatud:
Kasutasin siis isa käest v6etud veneaegset meiselt ja haamert,paar suuremat kolakat ja käes ta oligiNimelt see seib mis seal poldi all on on keevitatud vms juba originaalis poldi kylge soovitan vastu seibi lüüa
Jh ja soomes murdisn pikalt pead kuidas see lahti saada aga tegelikult asi lihtsamast lihtsamitalianopriit kirjutas:no ma räägin, et tuleb ikka jõuga kallale minna asjaletann15 kirjutas:Mure lahendatud:
Kasutasin siis isa käest v6etud veneaegset meiselt ja haamert,paar suuremat kolakat ja käes ta oligiNimelt see seib mis seal poldi all on on keevitatud vms juba originaalis poldi kylge soovitan vastu seibi lüüa
No tegelikult kui ausalt öelda kas siin mingi kysitlus ?kuna sain juba mure lahendatud siis v6iks keegi selle teema lukustada,saab järgmistele kasutajatele abiks ehkzaz kirjutas:Mäletan,minu masinal sai küll mutter sinna otsa keevitatud.
Ma vaatan jah et see omavolitsemine sul suureks probleemiksitalianopriit kirjutas:Nonii, tegin teema natuke puhtamaks(täiesti omavaoliliselt ja luba küsimata jälle). Kokkuvõtlikult õlipunni mahasaamisega vaevanägijate ABC:
1)algul niisama koputada haamriga ja proovida keerata uuesti
2)jõuga kallale: meisel ja haamer ning taod lahti(samas olla natuke ettevaatlik, et mitte karterit ära lõhkuda)
3)suurem mutter otsa keevitada ja siis lahti keerata