salongi radikas
salongi radikas
Tere ma tahaks küsida et kuidas ma salongi radika kätte saan??
-
- kasutaja
Re: salongi radikas
ma hetkel ei oska öelda aga ma homme vaatan ,mul naq nii auto laiali hetkel niiet näen ilusti ära ,homme saad vastuse ,kui vaja saaksid mult juppe ka 

Ford Sierra 2.0 -dohc- ,Manuaal ,Hall sedaan 91a
Nurgalt Ilmus Üks Hele Ford ,Manuaal Jälle Sülgas Tuld
Nurgalt Ilmus Üks Hele Ford ,Manuaal Jälle Sülgas Tuld

-
- Klubi juhatus
- Nimi: Tarmo
peaks olema nii et võtad armatuuri alumise osa küljest, keerad ülemise lahti, tõstad ülesse ja tõmbad välja, mingid kruvid ja trossid oli kah vaja soendusradika korpuse küljest ennem lahti nokitseda
mina vahetasin, siis võtsin alumise poole küljest ära, keerasin selle ahju korpuse lahti ja sikutasin veidi väljapoole ja mahtus radikas sealt sahtlist välja...ülemise osa jätsin mina kinni. mingi 3-4 tundi rahulikult esimest korda tehes, mis ei olegi ju nii hull, võrreldes audi, volkswageniga, kus väidetavalt peab kõik armatuuri välja kakkuma.
Aga seal taga on need kaks voolikut mootori juures et kas nende kaudu salongi tosooli ei tule?
-
- Klubi juhatus
- Nimi: Tarmo
ei tule
küll aga kapotialla
meil sigmariga isegi ei läinud nii palju aega, samas kahekesi ongi lihtsam, ja noh meil oli pool alumist osa lahti kah juba
küll aga kapotialla
meil sigmariga isegi ei läinud nii palju aega, samas kahekesi ongi lihtsam, ja noh meil oli pool alumist osa lahti kah juba

Aga noh ma pean need voolikud seal kapoti alt ikka lahti tegema mis seal kohe mootori taga??
jah need tuleb lahti lasta ja ennem käi poest või tanklast läbi, võta kanku tosooli kh
ja pärast ära unusta õhtutada..

Kuidas õhutada?:D
kui radikas vahetatud, siis valad tosooli uuesti sisse ja paned ilma paisupaagi korgita käima...nii, siis valad aeg-ajalt juurde, et oleks koguaeg nagu max juures tasapind...ja kui juba mootor täitsa soojaks läheb, siis korra tõuseb sul see tasapind peaaegu paisupaagi korgini, käib mulks ja vajub allapoole. siis valad uuesti max ja punn peale. kui sul 2.0 dohc siis vist oli parem kui kallaku peal, esiots ülevalpool natuke.
Tänks abi eest eks ma siis läen proovima:d
Ja kui midagi ei õnnestu tulen tuppa tagasi küsin:P
Ja kui midagi ei õnnestu tulen tuppa tagasi küsin:P
Nii nüüd ma võtsin endal selle alumise osa armatuurist ära ja nüüd tahaks teada kust ma seal selle radika kätte saan seal mingi metall või midagi siukest korpus nagu ümber?
see radikas on selle ahju parema külje peal, ahju mingid poldid või kruvid tuli vist lahti lasta ja siis natuke eemale tõsta, et see radikas nagu sahtlist välja tõmmata paremale poole...need radika toru otsad segavad kus sa kapoti alt need voolikud lahti lasid.allu14 kirjutas:Nii nüüd ma võtsin endal selle alumise osa armatuurist ära ja nüüd tahaks teada kust ma seal selle radika kätte saan seal mingi metall või midagi siukest korpus nagu ümber?
kas se tuleb salongist välja ja kas kõrvalistuja poole või siis juhipoole??
seda ahju pead kangutama käigukangi poole
radikas tuleb kõrvalisuja poole.
eks pead loominguliselt lähenema, need voolikud mis sa kapoti alt lahti lasid/lased, need lähevad otse soenduse radika külge ja need otsad on vaja kuidagi salongi mängida, sest see radikas on nagu sahtli sees ja vaja õrnalt kõrvalistuja poole välja libistada. no mingid õhu torud ja asjad tõmba ka eest ära.
radikas tuleb kõrvalisuja poole.
eks pead loominguliselt lähenema, need voolikud mis sa kapoti alt lahti lasid/lased, need lähevad otse soenduse radika külge ja need otsad on vaja kuidagi salongi mängida, sest see radikas on nagu sahtli sees ja vaja õrnalt kõrvalistuja poole välja libistada. no mingid õhu torud ja asjad tõmba ka eest ära.