salongi radikas

Kapotialused jutud
allu14
kasutaja

salongi radikas

Postitus Postitas allu14 »

Tere ma tahaks küsida et kuidas ma salongi radika kätte saan??
JaanusPoiss
kasutaja

Re: salongi radikas

Postitus Postitas JaanusPoiss »

ma hetkel ei oska öelda aga ma homme vaatan ,mul naq nii auto laiali hetkel niiet näen ilusti ära ,homme saad vastuse ,kui vaja saaksid mult juppe ka :)
Ford Sierra 2.0 -dohc- ,Manuaal ,Hall sedaan 91a

Nurgalt Ilmus Üks Hele Ford ,Manuaal Jälle Sülgas Tuld :D
Tarmo
Klubi juhatus
Nimi: Tarmo

Postitus Postitas Tarmo »

peaks olema nii et võtad armatuuri alumise osa küljest, keerad ülemise lahti, tõstad ülesse ja tõmbad välja, mingid kruvid ja trossid oli kah vaja soendusradika korpuse küljest ennem lahti nokitseda
tann
fanaatik

Postitus Postitas tann »

mina vahetasin, siis võtsin alumise poole küljest ära, keerasin selle ahju korpuse lahti ja sikutasin veidi väljapoole ja mahtus radikas sealt sahtlist välja...ülemise osa jätsin mina kinni. mingi 3-4 tundi rahulikult esimest korda tehes, mis ei olegi ju nii hull, võrreldes audi, volkswageniga, kus väidetavalt peab kõik armatuuri välja kakkuma.
allu14
kasutaja

Aga seal taga on need kaks voolikut mootori juures et kas nende kaudu salongi tosooli ei tule?
Tarmo
Klubi juhatus
Nimi: Tarmo

Postitus Postitas Tarmo »

ei tule
küll aga kapotialla
meil sigmariga isegi ei läinud nii palju aega, samas kahekesi ongi lihtsam, ja noh meil oli pool alumist osa lahti kah juba :D
allu14
kasutaja

Aga noh ma pean need voolikud seal kapoti alt ikka lahti tegema mis seal kohe mootori taga??
tann
fanaatik

Postitus Postitas tann »

jah need tuleb lahti lasta ja ennem käi poest või tanklast läbi, võta kanku tosooli kh :) ja pärast ära unusta õhtutada..
allu14
kasutaja

Kuidas õhutada?:D
tann
fanaatik

Postitus Postitas tann »

kui radikas vahetatud, siis valad tosooli uuesti sisse ja paned ilma paisupaagi korgita käima...nii, siis valad aeg-ajalt juurde, et oleks koguaeg nagu max juures tasapind...ja kui juba mootor täitsa soojaks läheb, siis korra tõuseb sul see tasapind peaaegu paisupaagi korgini, käib mulks ja vajub allapoole. siis valad uuesti max ja punn peale. kui sul 2.0 dohc siis vist oli parem kui kallaku peal, esiots ülevalpool natuke.
allu14
kasutaja

Tänks abi eest eks ma siis läen proovima:d
Ja kui midagi ei õnnestu tulen tuppa tagasi küsin:P
allu14
kasutaja

Nii nüüd ma võtsin endal selle alumise osa armatuurist ära ja nüüd tahaks teada kust ma seal selle radika kätte saan seal mingi metall või midagi siukest korpus nagu ümber?
tann
fanaatik

Postitus Postitas tann »

allu14 kirjutas:Nii nüüd ma võtsin endal selle alumise osa armatuurist ära ja nüüd tahaks teada kust ma seal selle radika kätte saan seal mingi metall või midagi siukest korpus nagu ümber?
see radikas on selle ahju parema külje peal, ahju mingid poldid või kruvid tuli vist lahti lasta ja siis natuke eemale tõsta, et see radikas nagu sahtlist välja tõmmata paremale poole...need radika toru otsad segavad kus sa kapoti alt need voolikud lahti lasid.
allu14
kasutaja

kas se tuleb salongist välja ja kas kõrvalistuja poole või siis juhipoole??
tann
fanaatik

Postitus Postitas tann »

seda ahju pead kangutama käigukangi poole
radikas tuleb kõrvalisuja poole.
eks pead loominguliselt lähenema, need voolikud mis sa kapoti alt lahti lasid/lased, need lähevad otse soenduse radika külge ja need otsad on vaja kuidagi salongi mängida, sest see radikas on nagu sahtli sees ja vaja õrnalt kõrvalistuja poole välja libistada. no mingid õhu torud ja asjad tõmba ka eest ära.
Vasta