kas keegi oskab öelda mis moodi saaks ise sierra esi klaasi kätte, tervelt ma mõtlen, kuna auto on linnast natuke kaugel siis ei saa seda linna viia ja peab ise kuidaki kätte saama. oskab keegi aidata ???
tänud ette juba
Sierra 2.0i 85a
Sierra 2.0i 93a
Probe 2.5 96a
M3 1.6 04a
Sierra 2.0i 92a
Mondeo 2.0 103 11a
ise pole teinud aga räägitakse et mingi peenikese trossi vms. lõigatakse eest ära see klaas. ja tihendi eemaldamisel(esiklaas vähemalt) olla ettevaatlik sest kui katki läheb siis uus pidi u. 500 maksma...
Mees peab nii palju jooma, et naine taararahast lõdvalt ära elaks!
peenikese traadiga lõikad eest ära jah...seod ühe traadi otsa külge kasvõi kruvikeeraja millest kinni hoida, siis lükkad teise traadi otsa läbi liimi salongi ja salongis poolsesse otsa ka kruvikas vms otsa ja siis hakkad sikutama...teist inimest oleks ka vaja....ja ära klaasi jumal eest vääna kui transpordid...võtad keskelt kinni ja tassid minema...pisemgi koks/vääne teeb klaasile mõra sisse.
pole see klaas midagi nii nõrk nagu nad siin räägivad, aaga parem karta kui kahetseda!
sierra aknatihend maksab 400.- vähemalt tartus mõnda aega tagasi oli võimalik et on kallimaks läinud.
klaasi saad eemaldada mõne traadiga, eriti hea kui on kitarrikeel, sellega sikutad natuke aega ja valmis ta ongi! jõudu tööle
...Rallisõitjad sünnivad ja surevad vale kummisegu tõttu...
mul tekkis ka küsimus esiklaasi tihendi osas ??? nimelt kas see tihend on ilma igasuguse liimita ? mul oli suvel nii , et kui sõitsin 15okm/h haapsalu kiirendusele siis lõi tihendi ühe poole lahti ! hiljem panin lihtsalt silikoniga kinni !
liimitud küll aga kas just klaasiliimiga ( spets liim mis on väga tugeva haakumisega , parem kui supper attack ) äkki on mingi nõrgem liim ma mõtlesin !
ma rvan et see klaas on tehasest saati peal olnud ja see tehase tökat on mingi eriline pasta, nii et enne saab see sierra otsa seal klaasi alla, kui klaasi liim, peab proovima teras trossiga seda lõigata..
Sierra 2.0i 85a
Sierra 2.0i 93a
Probe 2.5 96a
M3 1.6 04a
Sierra 2.0i 92a
Mondeo 2.0 103 11a
Klaasi saad lahti lõigata kas trossi või kitarri keelega. Kõigil autodel millel seda teinud olen või näinud kuidas seda tehakse on liim alati sama olnud. Samuti kui autotega tegelesin, siis sai igasugused küljelaiendid ja spoilerid selle sama klaasiliimiga kinnitatud.