Kui mina oma nelikuga kinni jäin siis mul kraapisid rattad diagonaali (parem esimene ratas ja vasak tagumine ratas) ja kusjuures mitte lume peal vaid kruusal kui paljuks läks ja välja panin
ja kui sul mõlemad tagumised korraga veavad siis on sul lsd differ taga
tann15 kirjutas:Mul on terve suur paks raamat,kus on sees ni tagaveod ja 4x4 sierrad erinevate mootoritega,raamatu järgi saab auto 0 ylesse ehitada(ing keelne)
Ole hea ja skänni see 4x4 MT75 käigukasti pilt kuidagi arvutisse ja pane pilt ülesse
Vahekastist oli kah pilte,mootori kokkupanemine ja k6ik muud tööd saab sealt raamatust näha(mootor,kast/vahekast,esivedu,tagadiffer,kere,el-süsteem,jahutus,kytus,pidurid jne.
/ Ford Scorpio 2.9 V6 RWD / Ford Mondeo mk3 2.0 16vtddi Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Alumistel piltidel on satelliithammasrataste asemel jäigad tükid pandud, mis teeb sama välja nagu oleks differ kokku keevitatud, ühesõnaga muudetud jäigaks. Saaks sellest svenssoni keelest ka aru, siis oleks päris huvitav lugemine ma arvan.
Mul oli Escordil visco läbi ja äsja vahetatud vahekasti oli kõigest 300-ks kilomeetriks, ma ei saa aru kuidas sierra 3 satelliiti escordi 8-st satelliidist tugevamad saavad olla.