Ford Sierra 2.0 dohc 1985(3ukseline) waher
Re: Ford Sierra 2.0 dohc 1985(3ukseline) waher
Edu sulle stabika kinnituspoltide lahti keeramisell! 

pole siiamaani ükski asi takistuseks jäänud,eriti kui lai valik tööriistu on
küll jagu saan.

Tehniku jutule lisaks:
Minu hall oli 91a sellel ei saand mt-75 manuaal/4ald automaat kasti pekstes kah alt ära ilma stabikat lahti laskamatta,type9 samas tuleb ilusti alt ära see stabika jutt on väga porr et tuleb vahetada.
Minu hall oli 91a sellel ei saand mt-75 manuaal/4ald automaat kasti pekstes kah alt ära ilma stabikat lahti laskamatta,type9 samas tuleb ilusti alt ära see stabika jutt on väga porr et tuleb vahetada.
/ Ford Scorpio 2.9 V6 RWD /
Ford Mondeo mk3 2.0 16vtddi
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Ford Mondeo mk3 2.0 16vtddi
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
xr4-l näiteks läks mt75 väga vabalt alla...aga mul scorpa stabikas ka 

XR4 2.9i
eks näeb mis saab...ma arvan et lasen värvi selga ja siis hakkan laagreid ja asju vahetama..
natuke siis taas uuendust,pahtel peal ja vaja lihvida,tiib on kinnitatud ning vajab ka veel timmimist ja viksimist,homme siis uued kihid pahtlit,jälle pisut lihvimist,ehk jõuab paagi ka kruntida ja kivikaitse või pigiga üle teha,koopad kivikaitsega üle,karbi ääred kivikaitsega üle,salongi keevitus pragudele keevitus ermeetikut,esivõre ka korda teha ja varsti krunt selga,ehk saab see nädal ta värvitud.
kuna jutt paistab natuke huvitavam piltidega siis lisan paar tükki.

kuna jutt paistab natuke huvitavam piltidega siis lisan paar tükki.

eiei,nalja teed w?
tiival käib selline ibrakas all mis saad tiivale kinnitada ja mis omakorda kinnitub luugile,see tuli ise teha nüüd timmisime selle enamvähem paika,kõik jupid lähedvad eraldi värvimisse ennem kokku ei lao(tiib,stanged,prillid) 

kuna nv olin sõjas ja aega napis auto jaoks,siis nädala algus algas küll võidukalt sierra jaoks,nimelt krunt peal! :smokin

Nüüd kiirelt värv peale ja paugupill. 

Tore vaadata kui midagi asjalikku sünnib. Edu!
0 esiveolist, 8 tagaveolist.
tänud:)kaups kirjutas:Tore vaadata kui midagi asjalikku sünnib. Edu!
nonii,sai täna siis auto värvimisse viidud,valges oli näha,et natuke sitasti olime lihvinud,seda kinnitasid mulle ka värvimehed,aga mida sa tahad,suht pimedas ja kitsas garaasis tegime ka,muidugi kuigi hull pole ja tsipake on vaid vaja seda siledamaks ajada.värvi valisin välja milleks saab nn mersu hõbedane.