Ford Sierra 2.0 dohc 1985(3ukseline) waher
Re: Ford Sierra 2.0 dohc 1985(3ukseline) waher
esimene kilo pahtlit on peal, kuskil 2 võib veel minna 

ai ole ullu:D
mõtlesin just väljalaske peale kui sõber peeter helistas ja pakkus tagumist pütti....mõtlesin ka,et -tsenseeritud- it...
siis vahepeal sai GTO-ga ka äri tehtud,väga hästi tehing laabus kõik,vaat selle vennaga on lausa lust äri teha!soovitan seda venda kui kellelgi mingeid fordi juppe või midagi vaja!Mina sain talt aga kojamehe mootori,tagaluugi avaja(elektrilise),tagaluugi nuppu ja isegi kojamehe sain kaasa.
Aga kogu see jutt on ilmekam piltidega.Vabandan kvaliteedi poolest,autost teen juba korraliku aparaadiga pilti.

siis vahepeal sai GTO-ga ka äri tehtud,väga hästi tehing laabus kõik,vaat selle vennaga on lausa lust äri teha!soovitan seda venda kui kellelgi mingeid fordi juppe või midagi vaja!Mina sain talt aga kojamehe mootori,tagaluugi avaja(elektrilise),tagaluugi nuppu ja isegi kojamehe sain kaasa.
Aga kogu see jutt on ilmekam piltidega.Vabandan kvaliteedi poolest,autost teen juba korraliku aparaadiga pilti.

Jaa äitähh mulle kah,eesti tulen siis tahan suitsu sult 

/ Ford Scorpio 2.9 V6 RWD /
Ford Mondeo mk3 2.0 16vtddi
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Ford Mondeo mk3 2.0 16vtddi
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
jah aitähh sulle ka...
Krt see luugi elektriline avaja oleks täitsa lahe, mul alarmi puldil lisakanal veel vaba 

mk2/3 pole seda kuhugi panna kui just juurde yhte auku ei l6ikatann kirjutas:Krt see luugi elektriline avaja oleks täitsa lahe, mul alarmi puldil lisakanal veel vaba
Vw Passat 1.9TDI 02`
Audi 80 1.6 86´
Audi 80 1.6 85`
Ford Sierra 2.0 85´
Audi 80 1.6 86´
Audi 80 1.6 85`
Ford Sierra 2.0 85´
Ahsoo.
Tuttava scorpal oli selline tore süsteem, et oli vaja vajutada seda nuppu pagassil, kuhu võtme paned ja siis luuk keris ennast ise lahti lausa, kinni pidi ise vajutama. Selline oleks vahva asi küll.
Tuttava scorpal oli selline tore süsteem, et oli vaja vajutada seda nuppu pagassil, kuhu võtme paned ja siis luuk keris ennast ise lahti lausa, kinni pidi ise vajutama. Selline oleks vahva asi küll.
suht vänge jah
ja muuseas auto värvitud,homme klaas ette,uksed,luugid külge ja rändab tagasi garaasi...seal läheb laagri vahetuseks ja muu pudi padi sisse..
varsti pilte

ja muuseas auto värvitud,homme klaas ette,uksed,luugid külge ja rändab tagasi garaasi...seal läheb laagri vahetuseks ja muu pudi padi sisse..
varsti pilte

Väga ilus värv!
Ootan päevavalguse käes pilte!

Ootan päevavalguse käes pilte!
0 esiveolist, 8 tagaveolist.
kui saan kokku pandud siis teen...seal garaasis on nii vastik pilti teha..nii kitsas ja tervet autot on raske ühele pildile mahutada.
piltidel jah kuidagi imelik :roll:aaga ma saatsin oma auto masu maalri juurde võõpamisele(viinanäljas penskarist maaler) lubas nädala lõpuks ära värvida...töötasu oli 1viin+pealekas+sakuska=130.- 

XR4 2.9i
kas stangel lähevad ka iluliistud vahetamisele? paistis alumiselt pildilt, et väheke kehvavõitu.
€-contact
ilmselt jah....teisepool on isgei hullem olukord:D