Vahepeal jälle päris maganud pole. Lõpuks sai signa projekt lõpule viidud, nüüd saab inimese moodi puldist uksi lukku/lukust lahti. Lisaks sellele tegelesin el.akendega, mis jäid hetkel pooleli, kuna ei suutnud kuidagi õieti sobitada tõstukeid uste sisse. Sellele teeb varsti teise katse, harutab isa auto ukse lahti, millel tehasest el. aknad ja siis saab ilmselt aru, mida ma valesti teen. Vähemalt niigi palju, et nüüdseks on reaalselt olemas akende juhtmestik. Enne küll mainiti mulle, et akende jaoks on juhtmed veetud aga harutades sain selgeks, et mingid juhtmed on küll veetud aga kuidas need el. akendega peaksid seotud olema, seda ei osanud kuidagi välja mõelda. Nägi see juhtmestik välja nii, et juhiuksest tuli kaks juhet juhi jalgade juurde nurka ja kõrvalistuja poolsest uksest oli veetud üks juhe. Võib öelda, et "veidi" puudulik lahendus. Õnneks on mul olemas Kaupsi käest kunagi ostetud Ghia juhtmestik, sai sealt vajalikud juhtmed võetud, see eelnev kamajura välja kisutud ja nüüd selles osas on asi olemas. Ühe hooga kui armatuur lahti oli sai kohe maki juhtmestikus ka veidi korda loodud, kuna seal olid ka eelmised omanikud hoolega tegutsenud. Sealt sai ligi pool sellest jamast välja kisutud, kõikide vajalike juhtmete otsad korda tehtud ja nüüd saab lõpuks ikka aru ka, mis seal õieti toimub.
Ja kuna vahepeal on auto juba aasta minu käes olnud, siis paar võrdluspilti. Eelnevast seisukorras tehtud pildid on tehtud üsna vahetult peale auto ostu ja praeguse seisu pildid just hetk tagasi.
Välimus just eriti muutunud pole, kuid siiski natukene on kohendatud. Esimeselt pildilt on näha, et esiteks veljed on saanud värske värvi, kapslid, esistange iluliistud on veidike värskemad, esistangel kummist lisa all ja iluvõre võrk on viisakam. Teisel pildil lisanduvad veel see, et üsna viimase piiri peal kulunud esirehvid ja täiesti siledad tagumised on asendatud uutega ja esiukselt on mõlk kadunud. Rõhutaks, et need on muutused, mis on selgelt piltidelt eristatavad. Reaalselt on veel üsna palju igasugu värviparandusi tehtud ja mõlke silutud, kuid need ei paista nendelt piltidelt välja. Muidugi äärmiselt kahju on selles, et sisu algsest seisust pole pilte, kuna seal on ikka korrastamist üsna selgelt näha.
Sisust rääkides tuli veel meelde, et seal sai ka natukene kohendatud. Juhiistme Recaro märk oli väga ära kulunud ja hakkas nõmedalt silma alati võrreldes teise istme omaga.
Logo enne :
Ja pärast :
Ja lõpetuseks veel paar niisama pilti autost :
See nädal pidi üks huviline autot ka vaatama tulema, et ehk õnnestub mul sellest aparaadist lahti saada.