Sierra 2.5 TD 88. 5 ukseline alar64

Kasutajate pikendused
Suletud
contact
sõltlane

Re: Sierra 2.3 disel 88. 5 ukseline luukpära alar64

Postitus Postitas contact »

Tarmo kirjutas:
contact kirjutas:ära näe sprayga vaeva. uuri siit:
Vaakumkroom OÜ
Aadress: Akadeemia tee 21C, 12618 Tallinn
Telefon: 5107231

ehk on mõtkam isegi uus tuli osta!
uue tule hind?
vana tule kroomimise hind?
kroom sprei hind? kuna tuli olemas siis katsetuseks hea küll ju
laenasin mõned raed, et saaksid teada mida see aerosoolvärv siis teeb.
hind on vana kuna see text kirjutati aastal 2007.
Niisiis lasin OÜ Vaakumkroomis udutule üle teha ja tulemus nagu uus, kohe varsti ka pildid (telefoniga tehtud). Maksma läks 400 + km. Ütles küll et ega sealt head oodata pole kuna ennem sprayga tehtud ja pind poorseks tehtud, aga tulemus teda ennastki üllatas. Küsisin siis enne sinna saatmist, et kuidas kvaliteediga lood on, selle peale ütles et nagu reflektor ikka, tegid Volvo'le b varuosa reflektoreid.
täpselt nii ta on, nii palju kui lugenud uurind olen siis spray kohe kui niiskusega kokku puutub nii muutub tuhmiks, võin ju proovida, et korralik krunt ja mitu kihti sprayd ja lakk peale, aga eks vaatab
uue tule hind jääb 725-900 vahele.
€-contact
Tarmo
Klubi juhatus
Nimi: Tarmo

Postitus Postitas Tarmo »

ja palju reaalselt siin foorumis on neid kes endal teevad asja korralikult korda, mitte ei otsi kasutatud plokikaane tihendeid, piduri klotse, kojameeste kumme jne
alar64
aktivist

Postitus Postitas alar64 »

Sa siis nüüd keskmine küttekulu väljaarvestatud
Sõitsin nii kaua kui enam kütet kätte ei saanud,kallasin 50 L kütet peale ja sai sõidetud nii kaua kui tuntsin et hakkab juba vahele jättma.
Odokal oli ees nats üle 800 km.Sain siis mina keskmiseks 6.2 L/100. Ise ka nats ei usu et nii vähe võtab aga kes teab.Ei sõitnud ka ainult pikki otsi ning mitte kõige rahulikumalt,sai ka hommikuti vahest soendatud.

Vahepeal sai tellitud uus paak ning ootab alla installimist
alar64
aktivist

Oskab keegi ehk öelda kuda vahetada tagasilla suuripuksa,jube hädas nendega. :cry:
Tarmo
Klubi juhatus

http://www.crustworld.co.uk/pdf/beambushes.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
kurivaim
kasutaja

Postitus Postitas kurivaim »

Minu sierral olid need kinnitus kohad täiesti läbi. Pidin kinnituse uue tegema. Selle vahetus raske pole.
alar64
aktivist

Mul jääb uue puksi ülemine serv sillatala koonusesse kinni(sila kuju selline nagu puksil)
Kristjan
fanaatik

Postitus Postitas Kristjan »

Paras jebimine on neid seal läbi ajada jah. kui tõstuk siis ma panin kere ja silla vahele mingi metall kamaka. Puksi enamvähem paika sinna alla siis mingi tung või pukk vms lasin auto alla ja siis kangiga veel pressida peale. Suht kirve töö jurasin pea kolm h. Puks muidugi libesta ära millegiga.
sierra mk I 5d
alar64
aktivist

Natuke siis minu puksivahetus retsepist.

Vaja on uusi pukse,hea oleks kui on tõstuk,tungrauda,käi,suur ja väike kang,võibolla gaasipõletit ja keevitust,lukustavaid tange(amerika tangid),silikoni spreid,erinevaid puu klotse(ise valid),ning paari kogukamat abitöölist ning sõimusõnu.

Ise ma võtsin käiaga natuke puksi ülemist serva maha.paning puksi paika,panin silla ja kere vahele puuklotsi,otsisin puksi alla ka sobiva.tõstsin tungiga,panin autole lisaraskuseks abitöölise,ise susisin kangiga silla ja kere vahele mõnusalt paika,hüppasin kangi otsas ja sisse singi.
See oli teise puksiga,esimesega nii lihtsalt ei läinud.Teise puksi paigaldus koos mahaõttmisega kulutas nii 30-45 min minu ajast teiste tööde kõrvalt,esimene aga KAKS PÄEVA töö kõrvalt ning ohtralt sõimu. :lol:
alar64
aktivist

Tahaks tead et milline kogemus kellegi on vana toiduõliga sõitmisel diiselautoga.
Nagu netist otsisin siis 1:1 diisli ja toiduõli mikstuuriga peaks suvel suht edukalt ilma igasugu modimisteta edasi liikuma,aga kudas on talvel.
Talvel tahaks kindlasti soendamist saada enne kui pumbani jõuab.Endal on käsipumba küljes mingi kütte eelsoendi(pump vist omega oma),ei tea kas sellst piisab talveks.

Ehk on keegi oma 2.3-ga katsetanud
Mitte et ma rott olem ja kütet ei jaksa osta,vaid miks ma pean raiskama kui saab ka odavamalt,saaks ka kuhugi mujale investeerida. :P
nustu826
aktivist

Postitus Postitas nustu826 »

Suvel on asi veel ok, aga isegi meie kütused tihtipeale kipuvad kõvemate külmadega paksuks minema. Alla 0 kraadi ei soovitaks jännata... Suvel aga anna takka...

Soenduse pead tegema ju vähemalt paaki, küttetorustikku, filtrisse ja teine asi on see, et hommikune külmkäivitus nt. -15 juures kohekindlasti ei õnnestu, sest küte liiga paks. Iseasi kui ehitad süsteemi nii, et käivitus diisli pealt, kui mootor soe siis lülitab õli peale ümber ja enne seisma jätmist lülitab jälle diisli peale.
alar64
aktivist

Mootoril on veel peal plokki soendus,ehk see aitab kaasa käivitamisel.
Top geari ühes osas prooviti volvol toiduõli,sinna lisati veel 1liitrile toiduõlile 3 ml. white spirti-i .
Ei tea palju see külma kannatab ning palju kaasa aitaks toiduõli mittekülmumisele
või pensiiniga segamine aitab külmumise ja parafini tekkimise vastu
http://www.youtube.com/watch?v=GOFbsaNeZps" onclick="window.open(this.href);return false;
nustu826
aktivist

Postitus Postitas nustu826 »

Mootrit ennast vaevalt nüüd soendada vaja, aga küte ka on vaja kuumaks ajada, et õli vedel oleks. Juba toatemperatuuril on toiduõli küllaltki paks, mis siis saab veel kui temperatuur alla 0 kraadi on... Aga proovi järgi ja pane võrdluseks toiduõli pudel õue ja vaata kui tahkeks asi muutub
alar64
aktivist

plaanis oli teha erinevaid segusid ja need panna sügavkülma.
Tarmo
Klubi juhatus

sügavaga saad vastused kiiremini, kuid kui lödistad naftaga kokku kõik siis vahva hais pärast. tamar üks suvi sõitis toiduõliga, nagu aru sain siis sinnani oli kõik tore kuni oli filtreeritud
Suletud