kõikse hirmsam ei olegi.

nüüd muidugi tagumiste rataste eemaldamisel selgus, et paari kuu pärast oleks juba ka uusi tagaumisi klotse tarvis. ikka saab!
kuna ma täna ei viitsinud lammutada enam ja uute klotside vajadus on kindlasti, veel see suvi.kalevipoeg kirjutas:Oled sa tagumisi pidureid laiali kiskunud.Ma pean silmas käsipiduri süsteemi, Kui ei ole, soovitan ühe soojaga need ka ära teha.Nimelt selgus kui enda omal need laiali kiskusin, et sinna olid pisikesed Fordi Päkapikud 20 aasta jooksul ikka päris palju kakanud. Käsipiduri hoob ei tahtnud enam liikuda.
hetkel ma seda lahti ei kisu kuna aega napib. kuid sa võid mind valgustada pisut sellega, kuidas selle lahti saab ja seda võimalikult valutult? selle võib siis juba PS kirjutada.tann kirjutas:Selle käsipiduri hoova simmeri vahetamiseks ja määrimiseks tuleb piisavalt aega varuda, sest tuleb ju üsna tugev vedru seal sügaval suporti sees kokku suruda ja stopper ette panna. Kasuks tuleb ka varuda erineva pikkusega torujuppe ja abikäsi. Peened stopperi näpitsad on must have.
kalevipoeg kirjutas:Paned uued tiivad poltidega?
sul oli ju cossu tiib millest sa selle ehitasidcontact kirjutas:...midagi cossu sarnast ja tiiva peale mineva...