g5943: Sierra 2,0 74 KW 1988a

Kasutajate pikendused
Vasta
Kups
fanaatik

Re: Sierra 2,0 74 KW 1988a

Postitus Postitas Kups »

Kups kirjutas:proovi poleerides ikkagi. värvivahaga või millegagi. endal oli punasel sierral esitiib tuhm. tegin sellega ära ja ei saanud midagi aru. eks ta kulus jälle mingi ajaga maha aga siis tõmbasin tolle sama käsnaga millega ennem poleerisin korra üle ja oli jälle ok.

soovitaks sellist toodet
http://www.mbgrupp.ee/kataloog/product_ ... b42264a999" onclick="window.open(this.href);return false;
homme vaatan kas endal riiulil ka see olemas sierraklubilistele on muidugi special hind.

sierraklubilisele 60.-
riiulil hetkel ka olemas.
kups (ättt) mbgrupp. ee
56 158 990
Tarmo
Klubi juhatus
Nimi: Tarmo

Postitus Postitas Tarmo »

ühes kohas kus käisin värvi laskmas segada öeldi et ega värv ei pleeku, lihtsalt pindmine kiht saab sitaseks, on see siis lakk või värv. seega peaks ka "pleekinud" lakitud kihi poleerimisega ühtleseks saama.
eks enamasti on see kõik kuuldud jutt, aga vaatamata sellele võib praktilist kogemust omav inimene inimese moodi seletada mitte niisama haukuda
marekw
kasutaja

Postitus Postitas marekw »

Sellele sierrale sobiksid väga hästi ette valged suunad,nagu näha siis taga on MK3 tuled olemas :D
g5943
turist

Postitus Postitas g5943 »

tahaks valgeid suundi küll aga rulli pole
g5943
turist

küsimus kas kellelgi saaremaal oleks jahutus ventika vabajooksu sidurit krt uus on jube kallis j amul kohe kohe kokkujooksmas
g5943
turist

tere siis ka pole ammu kribland aga pole ka erilist pöhjust olnud.
Vahepeal sain valged suunad autole ja ka selle taga tulede vahelise plasti. sai ka natuke igavusest nö tuunitud, ette sai jupi vöret pandud, ning eesistujatele jalgade valgustus ja ka esi uste alla äärde punased LED pirnid pandud mis kusjuures on maal elades üsna hea, sest kui ukse pimedas lahti teed siis näead kas on sopp ja vesi täpselt ukse all vöi mitte ning tänu sellele olen korduvalt kuivade jalgadega pääsend :lol: . Sai ka ise nö sport sumbuti tehtud, katlüsaatorid tühjaks(niigi olid katki ja kolisesid) ja keskmise püti (see mis enne tagasilda on ) viskasin vahelt välja ning viimasel pütil löikasin selle peene toru lihtsalt maha ja keevitasin suureema toru selle über lihtsalt ja hääled jäid täiesti sündsad. kui millalgi selgeks saaks mismoodi otse teemasse pilte panna siis ka pildid.
muidu olen terve suve söitnud ilma mingite eriliste probleemideta, ainukesed asjad mis ma vahetasin olid tagumised piduri töö silindrid ja esimesed kettad. muidu on auto ennast igati eeskujulikult üleval pidand ning ausalt öeldas ma isegi imestan seda kuna tuttavatel igast muid sama ajastu autosid ja laguvad tüki rohkem.

sai vahepeal ka üks teine kere toodud ning sealt sain mingisuguse plokk diffri kuid pole veel seda alla muterdand kuna ei tea ülekande arvusid , ja ka kardan et kui panna plokk differ siis haakkab rehve löhkuma.
g5943
turist

oskab keegi öelda kas on voimalik panna vanema kerega sierra elektri akende süsteemi sellise kerege sierrale.
mul söber pakkus aga ei jlge ära osta kuna äkki ei sobi.
Ja üks küsimus veel et mis moodi saaks nootori tühikäiku alla mul mingi 1100, (2,0 OHC pritse), seda kruvi, mis seal gaasiköapi juures on keerasin aga elektroonika hoiab ikka pöörded üleval. Kohapöörete regulaatorit vahetasin ja ka seda gaasiklapi asendi aduri , ja ikka mitte midad, et kus vöiks viga otsida.
g5943
turist

tere ma ka korra jälle räägin mis tehtud. Sai siis ilmade pimenedes lisatuled autole ette kruvitud kuna need originaalid on vähe nadid.
Tegin ka auto diisliga üle et talvine sool liiga ei teeks. Möned pildid ka kus lisa tuled ees.

http://fotoalbum.ee/photos/g5943/sets/990809" onclick="window.open(this.href);return false;
Vasta