tere siis ka pole ammu kribland aga pole ka erilist pöhjust olnud.
Vahepeal sain valged suunad autole ja ka selle taga tulede vahelise plasti. sai ka natuke igavusest nö tuunitud, ette sai jupi vöret pandud, ning eesistujatele jalgade valgustus ja ka esi uste alla äärde punased LED pirnid pandud mis kusjuures on maal elades üsna hea, sest kui ukse pimedas lahti teed siis näead kas on sopp ja vesi täpselt ukse all vöi mitte ning tänu sellele olen korduvalt kuivade jalgadega pääsend

. Sai ka ise nö sport sumbuti tehtud, katlüsaatorid tühjaks(niigi olid katki ja kolisesid) ja keskmise püti (see mis enne tagasilda on ) viskasin vahelt välja ning viimasel pütil löikasin selle peene toru lihtsalt maha ja keevitasin suureema toru selle über lihtsalt ja hääled jäid täiesti sündsad. kui millalgi selgeks saaks mismoodi otse teemasse pilte panna siis ka pildid.
muidu olen terve suve söitnud ilma mingite eriliste probleemideta, ainukesed asjad mis ma vahetasin olid tagumised piduri töö silindrid ja esimesed kettad. muidu on auto ennast igati eeskujulikult üleval pidand ning ausalt öeldas ma isegi imestan seda kuna tuttavatel igast muid sama ajastu autosid ja laguvad tüki rohkem.
sai vahepeal ka üks teine kere toodud ning sealt sain mingisuguse plokk diffri kuid pole veel seda alla muterdand kuna ei tea ülekande arvusid , ja ka kardan et kui panna plokk differ siis haakkab rehve löhkuma.