sedaanile el aknad panna ?
sedaanile el aknad panna ?
et siis kas keegi on ise teinud ? ja kui on siis võiks siia kirjutada ja joonistada ! kuidas paigaldada süsteemi ja kui palju läks maksma kokkuvõttes ?
ma pole ming turist 

Ostad kuskilt sierra originaal aknatõstukid, 4ukselistel on see ühtemoodi ja 2 ukselistel teistmoodi. Lihtne, sest ühel on suurem aken, mispärast on teistmoodi tõstuk.
Ostad skorpa tõstuki ja pead ümberehitama, siin mõned teinud kriss vist tegi ja dts ehitas rs2000 omast.
Istub jah kinnitus aukude pärast ilusti sisse, aga seda ``õiget`` nurka annab otsida, et kõikidesse aukudesse läheks ja aken normaalselt kah istuks. Augud kõik olemas, aga nagu ka Tom ütles ja nagu ka mina ütlen et õigesse auku sobitad seda pool päeva
Minuteada polegi tehtud nö mitteoriginaale aknatõstukeid.
Ostad skorpa tõstuki ja pead ümberehitama, siin mõned teinud kriss vist tegi ja dts ehitas rs2000 omast.
Istub jah kinnitus aukude pärast ilusti sisse, aga seda ``õiget`` nurka annab otsida, et kõikidesse aukudesse läheks ja aken normaalselt kah istuks. Augud kõik olemas, aga nagu ka Tom ütles ja nagu ka mina ütlen et õigesse auku sobitad seda pool päeva

Minuteada polegi tehtud nö mitteoriginaale aknatõstukeid.

Ford Sierra 2,9 V6 Cosworth Ghia 143kw 1989a ootamas oma aega
Transitipeale üleläinud...
Transitipeale üleläinud...
Ma sulle rääkind ju. ÄRA KARDA, kaitsme vahele paned ja ise plussi ja miinust kokku ei aja siis midagi p.... ei keera ja särtsu kah eisaa.hulleq kirjutas:aga kas keegi on ka tavalised vändad välja vahetanud el akende vastu ? ja juhtmed ka ise vedanud ? kui ja siis kuidas need juhtmed vedada ? kas otse akule ? mingi kaitse ikka vahele kui otse akule ? või kuidas ? ei tea äkki valgustate mind selles osas ?
Sry aga miks te inimesed kardate proovida, ma küllalt asju p..... keeranud proovimise tõttu, kuid olen saanud targemaks ja järgminekord tean ja oskan paremini.
Pealegi mina tõmbasin OTSE akule juhtmed ilma ühegi kaitsmeta ja ei juhtunud kah midagi.
Kui sa niikaugel ei elaks tuleks ja veaks sulle need juhtmed ca 10mindiga ära.
edu

panin väntade asemele el.aknad ja toite võtsin sigareti süütajast!hulleq kirjutas:aga kas keegi on ka tavalised vändad välja vahetanud el akende vastu ? ja juhtmed ka ise vedanud ? kui ja siis kuidas need juhtmed vedada ? kas otse akule ? mingi kaitse ikka vahele kui otse akule ? või kuidas ? ei tea äkki valgustate mind selles osas ?
Re: sedaanile el aknad panna ?
ma Pakun et see sigaretisüütaja juhe hakkab päris kergelt kärssama kui midagi lüliti peale kukub 

XR4 2.9i
-
- Klubi juhatus
- Nimi: Tarmo
Re:
mina avastasin selle juhtme siis kui olid ülejäänud juhtmed veetudanda19 kirjutas:miks on vaja kuskilt sigarisüütaja alt toidet võtta ? kui on olmas tuhatoosi taga ymar pistik mis on el akente oma koos kaitsmete ja värkidega yhenduses mõningatel pole kyll uksesisse juhtmeid välja veetud vaid jäävad salongi jalgade juurde posti sisse