Ford Sierra 2.0 4wd 91a Tann15

Kasutajate pikendused
Suletud
oliver85
fanaatik
Kontakt:

Re: Ford Sierra 2.0 4wd 91a Tann15

Postitus Postitas oliver85 »

tann15 kirjutas: Ja mineku kohapealt mainiks et jubedalt liigub ikka v6 scorpa´ga võrreldes,eriti hea on peateele minna kui kuskilt auto tuleb,vops ja teepeal,see rataste tyhjaks kerimine ja rehvisuits on pigem rullnoksus:D

Ja miks sa arvad, et v6 scorp samamoodi ei lähe?
Tanel
sõltlane

Postitus Postitas Tanel »

Usu ma tean seda,endal on majaees veel 93a 2.9 110 ghia scorpa,98a 2.5td 92kw scorpa,subaru leone 1.8t 4wd.
Ma usun et teen kiirendustel vahet,subaru ei liigu pooltki seda edasi mis sierra kuna nelikvedu on ribadeks(Esiveoline ainult)kolmandaga käib kah tühja kiirendusel,mis fiiling see siis on? :mrgreen:
Auto peab kohalt liikuma ilma erilise rattaid ringi tõmbamiseta.
Kui sierral oleks veojõukontroll,siis ma pakuksin et mu nelikul on see tööle hakkand :mrgreen: eile proovisin asfaldil(v6ibolla oli liiga hea pidavusega tee) aga ratast ringi ei saand,ja samas jõukadu tunda ei ole,lihtsalt hüppab kohalt ilusti ära :roll:
/ Ford Scorpio 2.9 V6 RWD /
Ford Mondeo mk3 2.0 16vtddi
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
oliver85
fanaatik
Kontakt:

Ma mõtlesin ikka 4x4 2.9 v6 scorpat. :mrgreen:

Edit: Siga ja kägu pole mõtet võrrelda ju 8)
Tanel
sõltlane

Täna sai lõpuks teiselt autolt turbo ja muu pudi maha keeratud,loksuvad nüüd sierra bagasnikus :D
kui jälle kunagi peaks vaba päev olema siis saab edasi aretada,käisin ka motonetis päeval ja kõik vajaliku saab sealt,cooleri pean ikka teise vaatama,subaru oma ei kõlba.
Eestis läks juhipoolne suund katki,see vahetatud terve vastu,originaal õhukopsik minema visatud,tutika gaasiklapi anduri sain kah hea hinnaga.
Iluvõrel ka märk ees nüüd,ei ole küll fordi oma aga siiski suht huvitav :mrgreen:
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Tanel
sõltlane

tekkis loll mõte hommikul peale seda kui olin motonetis ära käinud ja sumpale uued tihendid ostnud.
Alla lähevad siis gaasi amordid ja madaldus vedrud(kuigi nelikul juba on madaldus ees)amordil on alumises osas erinevus kuna need tagaveolise omad,aga selle saab suht kerge vaevaga ümber teha ja sinna sobitada.
Antidiiva nurga alt läks suur tükk plekki vahetusse,ja siis muidugi stange all olevad küljed,kurb on ka see et juhipoolse tiivaääre peab ära vahetama kuidagi moodi :(
Kuna tööjuures pidevalt keevitand siis asi juba päris käpas ja võrreldes eelmiste töödega on tulemus suht ideaalne juba :D

Õnneks keevitatud osa ei pahtelda ise,selle usaldan kasutajale kubilius :mrgreen:

Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Tanel
sõltlane

Eile sai enamus ära keevitatud,hommikuks jähi tsipakene veel.
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt

Homme saab pahteldama hakata hommikul,täna v6tab valukad ette ja peaks auto mingiks ajaks tagaveoliseks tegema,linnavahel igapäev vihmane ja peaks päris lõbus olema :lol:
Õlivahetus tuleb kah varsti uuesti ära teha,km ikka jube kiirelt tulnud selle autoga juba.
Värskemaid pilte praegu pole,velgedest ehk hiljem teen,hea meelega oleks Rs´d alla pand aga keegi ei taha mulle ühte puuduvat velge müüa :cry:
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
waher
fanaatik

Postitus Postitas waher »

mis sa sinna koopaääreks keevitasid,jääbki selline sirge huinjaa?muidu tundub okei pill olevat ja mingist föönist panid pildi ülesse...kavatsed kolbe lennutama hakkata? :mrgreen:
parimat. 8)
erx
aktivist

Postitus Postitas erx »

Pole ju mõtet paari sotiga tiivakaareplekki osta, saab ka vanast kapotist tüki välja lõigata. :lol:
Tanel
sõltlane

Kle sina ninatark erx,otsi mulle soomest paari sotiga uus tiivaäär siis räägime edasi..
Teiseks kasutasin seda varjanti kuna pole ennem proovind seda.
Waher,sirge plekk sinna ei jäänd :mrgreen: tiivaääre järgi ikka nurk sees,see pilt oli kohe peale ülemise osa keevitamist.

Eile pahteldamiseni ei jõudnudki,velgede värvimine läks konkreetselt *erse kuna keegi idioot oli mingi haige värviga eelnevalt värvind ja vana osaline värv hakkas "keema",peab m6tlema mis edasi teha nendega,pole soomes kontakte kah kes liivapritsiga tegeleks,ilmselt see odav siin mail ei ole.

Kolbe ei ole plaanis lennutama hakata,see kaalikas jääb ära juhul kui leian õige mootori ja neliku süsteemi normaalse raha eest
160kw ja vabalthingav peaks mõneks ajaks rahuldama vajadused :mrgreen:
Aga enamus varjante vaadatud ja juba olemas turbotamiseks,progetava aju saab kah tuttava abiga peale.
Miks te arvate et see mootor ei pea boostile vastu? :mrgreen: reinzi metall kaanetihend ja puha..
Proovisin subaru plekki ja sierra ukse plekki keevitamisel,subaru suht paberileht ja kasutasin siis sierra oma plekki.
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
waher
fanaatik

Postitus Postitas waher »

einoh mis sa boosti all mõtled?0,3-0,6bar?vb oleks mingi efekt isegi,mis on väga minimaalne aga midagi on,originaal aju ja pihustitega,see vb isegi kestaks ka...aga kui 1bar juurde ja üle hakkad minema,ma ei tea,saalesid hakkab küll lendama,rääkimata kolbidest,samas pole oma silmaga näinud küll stock sisuga turbo dohci,davai,lennuta peale ja vaata mis saab,kui on hea siis lennutan enda k24(kusjuures sel wastegate küljes,vanemat tüüpi minumeelest)peale,ja siis lähme linnapeale susistama....rrrrrrrrrrrrrrRRRR...pššššššš :mrgreen:
oliver85
fanaatik
Kontakt:

Tann kas sul mõte v6 4x4 teha? BOB mootoriga näiteks :roll: . Mul on süsteem olemas selle tarvis kui huvi on 8)
waher kirjutas:einoh mis sa boosti all mõtled?0,3-0,6bar?vb oleks mingi efekt isegi,mis on väga minimaalne aga midagi on,originaal aju ja pihustitega,see vb isegi kestaks ka...aga kui 1bar juurde ja üle hakkad minema,ma ei tea,saalesid hakkab küll lendama,rääkimata kolbidest,samas pole oma silmaga näinud küll stock sisuga turbo dohci,davai,lennuta peale ja vaata mis saab,kui on hea siis lennutan enda k24(kusjuures sel wastegate küljes,vanemat tüüpi minumeelest)peale,ja siis lähme linnapeale susistama....rrrrrrrrrrrrrrRRRR...pššššššš

Seda k24 oleks mul vaja :mrgreen:
Tanel
sõltlane

No võtab vähe aega mul see,kaks nädalat sain tööl olla siis tegin lõpparve,nii debiilset ülemust pole mina veel oma silmaga näinud :mrgreen:
Pluss siis see hea asi et raha maksmisega nussib,ehk lähipäevil saab asjad korda ja saab väljalaske torustiku tegema hakata.
Krt linnavahel ei saa ju sõita normaalselt,lukk ja kallas tõmbavad täiega läbi kohe :lol:
kohe hakkan pahteldama ja saab ehk esimese gardaani küljest ära,saab õhtul linnapeale tsillima minna tagaveolisena :D
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
tali22
aktivist

Postitus Postitas tali22 »

ma kardan, et kui kardaani küllest võtad siis ei liigu sa enam kuhugi.
Tanel
sõltlane

Liigub küll,sierra nelik ei ole nagu audikäkkidel,kui üks ratas õhus on seisab paigal.
eks täna kohe proovin :twisted:
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
erx
aktivist

Postitus Postitas erx »

Alguses liigub küll, natuke. :mrgreen: Ainult et viscost saad lahti, kui ta veel elus on. :lol: Siis paned kardaani alla tagasi ja küsid miks künnipõllul enam esirattaid ringi ei tõmba. :lol:
Suletud