tavaliselt (nii palju kui ise enda omadel vahetanud) on need seibid ilusti filtriga kaasas olnud ja vist mingi mõõtude vahe oli ka neil.tann15 kirjutas: Bensu filtri vahetusega suht kusine seis,esimene kord unustasin uued vask seibid osta,eile siis ostsin kaks tykki,aga vaja läheb nelja,ja suutsin kuidagi moodi sell väljatuleva toru filtrist ära murda,nüüd uuesti motoneti,kaks seibi ja mõlemad uued stutsid ning poldid mis filtri lähevad,ehk saab s6itma.
Ford Sierra 2.0 4wd 91a Tann15
Re: Ford Sierra 2.0 4wd 91a Tann15
kups (ättt) mbgrupp. ee
56 158 990
56 158 990
Käi dynos ära ning siis pane sierra järgi "100kw?" mitte ära oleta! Dyno ei maksa midagi eestis 400(speedster) ja soomes ma
sügavalt kahtlen ,et ta metsikult kallim oleks! Saad teada palju rattasse jookseb ning liida 12% või 17% mai mäleta mis see
kadu mootorist oli tehasest tulles, midagi sellist ühesõnaga...
EDIT:600 oli tegelikult, otsisin tolmu alt paberid ülesse eelmisest käigust.
sügavalt kahtlen ,et ta metsikult kallim oleks! Saad teada palju rattasse jookseb ning liida 12% või 17% mai mäleta mis see
kadu mootorist oli tehasest tulles, midagi sellist ühesõnaga...
EDIT:600 oli tegelikult, otsisin tolmu alt paberid ülesse eelmisest käigust.
Viimati muutis Fzigen, 17 Okt 2010, 14:15, muudetud 1 kord kokku.
nissan micra sport 1.2 16v
ford sierra 2.0 sohc
audi coupe quattro 2.3 20v
audi 80 avant 2.3 10v
ford sierra 2.0 sohc
audi 80 avant 2.3 10v
M6tetu raha raiskamine praegusel ajal,soomes maksab minuteada 50+e,sellele rahale natukene juurde panna saab ilusa läikiva cooleri juba 

/ Ford Scorpio 2.9 V6 RWD /
Ford Mondeo mk3 2.0 16vtddi
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
On ka niipalju? :S Eestis siis selle masinaga ei kavatse käia? Turbo on üldse peal, et kuulerist räägid? 

ford sierra 2.0 sohc
audi 80 avant 2.3 10v
ford sierra 2.0 sohc
audi 80 avant 2.3 10v
On jha nii palju,auto hakkab ilmselt eesti vahet käima alles siis kui lumi suur maas
turbo on bagasnikus,varun enne jupid valmis kui midagi tegema hakkan.

turbo on bagasnikus,varun enne jupid valmis kui midagi tegema hakkan.
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
kolle olemas?
kui siis kuidas lahenduse tegid? pilti äkki kui on?
kui siis kuidas lahenduse tegid? pilti äkki kui on?
ford sierra 2.0 sohc
audi 80 avant 2.3 10v
ford sierra 2.0 sohc
audi 80 avant 2.3 10v
pilte pole teinud mitte ainsatki veel,pole lihtsalt sellist aega olnud,kolle tehti valmis mulle,ise ei viitsind ajusid -ussida sellega
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
tee koldest pilti.
kus ma sul seda praegu teha saan??
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Saa aru, et inimesed vaatavad kui sa igast veljest ja rattavahetusest pilti teed siis nad loomulikult eeldavad, et sa saad ka koldest pildi teha ju. 

ma ei ole soomes,auto on soomes,nädala vahetusel saab pilte kuna kolle mul tööjuures alles.
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Pikalt nüüd uimase dislaga sõites oli juba meelest läind kui krdima hästi nelik liigub,ei saa ma sellest kohe mitte üle
Tuttav kes kolde valmis tegi,helistas mulle eile,kle ma müüsin selle rauakolaka maha,mingi vend oli oma sierrale ära ostnud
rahustuseks ütles et sai hea hinna ja teeb mulle uue ja parema
Eile käisin ülemuse juures sebis mulle nädal tagasi hunniku sierra esistangesid,ühe viskasin bagassi ja panen koos põhjakaitsega külge selle.
Peaks kokku end võtma nüüd ja cooleri ära tooma,hind oli sõbrapoolest 10e,sama suur kui sierra originaal radikas,aga nata õhem.

Tuttav kes kolde valmis tegi,helistas mulle eile,kle ma müüsin selle rauakolaka maha,mingi vend oli oma sierrale ära ostnud

rahustuseks ütles et sai hea hinna ja teeb mulle uue ja parema

Eile käisin ülemuse juures sebis mulle nädal tagasi hunniku sierra esistangesid,ühe viskasin bagassi ja panen koos põhjakaitsega külge selle.
Peaks kokku end võtma nüüd ja cooleri ära tooma,hind oli sõbrapoolest 10e,sama suur kui sierra originaal radikas,aga nata õhem.
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Tanel kirjutas:ma ei ole soomes,auto on soomes,nädala vahetusel saab pilte kuna kolle mul tööjuures alles.
juba nädalavahetusTanel kirjutas:Pikalt nüüd uimase dislaga sõites oli juba meelest läind kui krdima hästi nelik liigub,ei saa ma sellest kohe mitte üle Tuttav kes kolde valmis tegi,helistas mulle eile,kle ma müüsin selle rauakolaka maha,mingi vend oli oma sierrale ära ostnud![]()
rahustuseks ütles et sai hea hinna ja teeb mulle uue ja parema![]()

Oleksin pilti teinud nädalavahetusel,kes ütles et ma enne seda soome ei lähe?
Mis kasu sellest pildist nagunii enam on kui seda kollet praeguseks enam ei ole?
Mis kasu sellest pildist nagunii enam on kui seda kollet praeguseks enam ei ole?
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Pikalt oli probleem õli kadumisega,peale vahetamist olen juba üle 3l juurde pand mis iseenesest on ikka väga palju.
Ostsin siis mingit tihendite liimi(jääb vedelasse olekusse),kiskusin siis mootori esiosa ja klapikambrikaane maha,puhastasin ilusti ära ja pintseldasin mõlemad pooled tihenditel kokku ja ladusin kokku tagasi,tundub et praeguseks on see probleem lahendatud,eks kui mootori pesu tehtud saab siis peaks päris hästi näha olema kas aitas see imemöks.
Olen ka mõelnud katalüsaatorite eemaldamisele,valge katid said tühjaks tehtud ja ülemus keevitas uuesti asja kinni,eelminekord kui pumbaga jamasin siis nagunii unustasin tihendi panna ja peab uuesti lahti kiskuma,siiani auto päris hästi sõitnud ja ükspäev sain ka natukene juba külgees libiseda,ehmatas ikka ära küll kui risti asi võib minna
Varusin ka erinevaid materjale uste sisu tihendamiseks ja müravabaks saamisel,kui õhtul viitsimist on kisun polstrid maha ja hakkan ustega majandama.
Teine probleem on akna tihenditega,ei kujuta ette mis nendega teha saab,sõidu ajal ikka kohisevad megalt,peaks silikoon õli nendel proovima?kui kellegil paremaid ideid siis võib lahkelt jagada.
Otsustasin ka v6 Cosworth sierra originaal võimendi sierrasse istutada ja tagumised kõlarid välja vahetada,pole need alpined just parimas seisus enam seal taga,kuna toonklaasi pole siis päike nendele päris palju haiget teind ja täna läks näpp ühest membraanist lausa läbi
Kui kellegil Rs laiendeid esistangele,tagustangele ja külje omasid müüa tahab siis võib teada anda kas siin või privaadis.
Tuleks juba see lumi maha ei taha kohe mitte talvekaid alla panna kuigi teed tagaveolisega suht libedad siis nelikul ei ole veel probleeme pidama saamisel või kiirendamisel.
Ostsin siis mingit tihendite liimi(jääb vedelasse olekusse),kiskusin siis mootori esiosa ja klapikambrikaane maha,puhastasin ilusti ära ja pintseldasin mõlemad pooled tihenditel kokku ja ladusin kokku tagasi,tundub et praeguseks on see probleem lahendatud,eks kui mootori pesu tehtud saab siis peaks päris hästi näha olema kas aitas see imemöks.
Olen ka mõelnud katalüsaatorite eemaldamisele,valge katid said tühjaks tehtud ja ülemus keevitas uuesti asja kinni,eelminekord kui pumbaga jamasin siis nagunii unustasin tihendi panna ja peab uuesti lahti kiskuma,siiani auto päris hästi sõitnud ja ükspäev sain ka natukene juba külgees libiseda,ehmatas ikka ära küll kui risti asi võib minna

Varusin ka erinevaid materjale uste sisu tihendamiseks ja müravabaks saamisel,kui õhtul viitsimist on kisun polstrid maha ja hakkan ustega majandama.
Teine probleem on akna tihenditega,ei kujuta ette mis nendega teha saab,sõidu ajal ikka kohisevad megalt,peaks silikoon õli nendel proovima?kui kellegil paremaid ideid siis võib lahkelt jagada.
Otsustasin ka v6 Cosworth sierra originaal võimendi sierrasse istutada ja tagumised kõlarid välja vahetada,pole need alpined just parimas seisus enam seal taga,kuna toonklaasi pole siis päike nendele päris palju haiget teind ja täna läks näpp ühest membraanist lausa läbi

Kui kellegil Rs laiendeid esistangele,tagustangele ja külje omasid müüa tahab siis võib teada anda kas siin või privaadis.
Tuleks juba see lumi maha ei taha kohe mitte talvekaid alla panna kuigi teed tagaveolisega suht libedad siis nelikul ei ole veel probleeme pidama saamisel või kiirendamisel.
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Ford Mondeo mk1 1.8 16v