siin võikski vaidlema jääda ... kuid ma ei näe selles vaidluses mingit oma poolset kasu saamist seega jätan asja sinna paiaka... ega sa ka sellest kasu saa!
all järgnev pole vaidlemisks kirjutatud!
lumes(pudruks sõidetud ja tükkis lumes) ei aita 7-8 mm ja nael tõesti. olgu see rehv või 10minutit vana.
ja siin ei aita ka su liivakotike pagassis... istud kõhuga lumes ja ongi kogu pidu. nael mõeldud rohkem nagu jää jaoks... on nagu kõrvu jäänud
ma ise vahest kirun küll, et kehv rehv ei pea. aga, mis seal imestada (kolmas talv) ja rehv on oma pidamis omaduste kohalt normidest madalamaks nihkunud. see mu oma viga, et ma siukse rehviga suusatan.
aga nii palju võin öelda, et kui tee on puhtaks lükatud ja sõiduvõted on korrektsed, siis pole probleemi... isegi mäest saab üles, ilma et mul seal taga 200kg ulmelist materjali oleks... tina lusikad, malmvannid jne.... mul pole isegi lumelabidat ega varuratast lisa raskuseks. ainukesed raskemad asjad on: esmaabi, tulekustuti, aku krokod, veoköis... mõni mutrivõti ja tõkisklotsid.
Kui lumi muutub autoga talumatuks, tuleb osta mootorsaan ja elu läheb edasi!
nii palju oleks siis veel öelda taht!
tagavedu on ju super hea asi mina küll ei kiru, see asja just huvitavamaks teebki!
ja kõige otsa on saan veel automaat... üks hea asi on: paned käigu sisse ja lähed välja lükkama, kui üksi autos oled
kui midagi läheb valesti või saate millegagi pihta või jääte kinni, siis süüdistage seda meest, kes leiutas gravitatsiooni!