on seal üldse vahet kus augud on? sest ega mina ei tea kuidas need helilained seal liiguvad

servadesse oli muidu plaan panna mingid kompod et taga mid-bass ja kõrged ka ikka olex, sest originaal kõllid rändavad naiska toyotasse

Mul kah seal auk sisse tehtud. Heli tuleb tunduvalt paremini salongi.dts kirjutas:Kuhu siis inverter suunatud on? Samas kas on vaja mingit auku salongi? Mul näiteks kinnine kast pagassis ja mingit auku salongi ei tule ning matsub küll.
Siis see ka veel, et kas sul on käetoega tagaiste? Lõika käetoe tagant plekk ära. Netist kunagi leidsin lehe, kus sedasi tehti. Siis mingi poest ostetud tihendiga tehti veel servad plekil ilusti ära ja tulemus oli väga bueno.
Puuri augud häste tihedalt ette, siis võta meisel ja löö välja kogu kupatus.TOm kirjutas:pikemate kaalutluste järel jääb vist ikka see variant, et käetoe tagant plekk ära saagida. seda originaal kasti ei tahaks küll ära lammutada
Kuna äär jääb terav katke see kindlasti tihendiga, mina eikatnud ja tulemuseks lõhkised sõrmedTOm kirjutas:tikksaega saab...kui osta saeleht, mis metalli nüsib.hetkel seal puidu oma aga sellega ei kannata nmetalli saagida
kuna aknalaud on ymber tehtud ja sinakasmusta fliisiga kaetud, siis sinna ei puuri yhtegi auku enam
niiet varsti peab võimule uue koha otsima ja kui aega saab, siis käetoe auk tyhjaks saagida.