Sisselaske küljes paremalt kolmas peaks olema karterituulutus, see on pimedaks pandud, ära ühendades hakkab jama pihta kõrge tühikäiguga ja aeglaselt langevate pööretega.
ise ei suuda muud välja mõelda praegu, kui MAP või tühikäigumootor. Tühikäigumootorit ei tahaks uskuda, sest kui see pime on, toimib ju ilusti.
Või siis äkki selle metalltoru teises otsas vaakumleke? Mingi susin on paremalpool mootorit olnud nagu koguaeg, aga see susin on koguaeg, isegi kui seda toru küljes pole
Mingit muud vaakumtoru rohkem paremalpool pole?
Karterituulutus tuleb plokist välja väljalaskekollektori alt, seal on tagasilöögiklapp, millest läheb toru sisselaskekollektorisse. Kui nüüd toru või voolik katki/lahti on siis hakkab sealt lisaõhku imema ja ongi jamad käes. Klapp ise võib ka vigane olla.
Sinul ei olegi sellest kasu rohelised löövad käsi kokku ja heietavad, et nüüd üks delfiin rohkem. Kui ta sul pime on ja pill käib milles siis küss? ma viisakusest olen selle tuule otsa kuhugi pudelisse vedanud ajajooksul sinna mingit sodi ikka lööb (popp termin on Oil catch tünn) odavaim variant oli vanasti starteri pudel (tänapäeval vast dynamint) juttu järgi tundub et viga seisneb selles väikses volla jupis mis sealt väljalaske alt sinna metall toru külge läheb... samas neti kaudu ei remondi ma sul siin midagi ära saan ainult võimaliku vea poole suunata.