Pärast soetamist sai esimesena välja vahetatud pidurid. Jägevalt ühe kaaslamatseja käest sai ostetud korralikud kettad ja klotsid mis siiani ilusti käivad. Sügisel eelmine aasta sai välja vahetatud mootor, mille sain keilast 500 krooniga. Vanal põlesid klapipesad ära nii et isegi +10 kraadise soojaga mootor keeldus tööle minemast. Siis olen madistanud veel väljalaskesüsteemiga, see ribe kohe peab nii kähku roostetama, hullem veel kui mossel, kus summutid kestavad 3a vabalt ära. Sierra all iga 4 kuu tagant lappi teist

Abikaasa otsustas kord et proovib kui tugev radikas on ja sõitis sellega vastu äärekivi. Muidugi ei olnud teist kuskilt kohe võtta ning siis sai klaasriidega ja vedela metalliga teist lappitud. Natuke lekib, nagu piltidelt näha, aga sõita saab. Uus on olemas kuid ootan kuni raha laekub, siis saab dosooli ostetud ja saab ka radika välja vahetada.
Siis talvel proovisin kumb on tugevam, kas auto või väravapost. Võitjaks osutus ikka väravapost, masinal keerasin pampri tagurpidi ja natuke mõlkisin tiiba. Abikaasa proovis ustega teha sama asja

Viimati lappisin summutit. Kuna keevitus puudub, siis pidin improviseerima.
Rooli vahetasin ka ära, panin skorpio rooli peale, mugavam sõita nüüd. Siis lisasin ka skorpiost keskmise konsooli.
Kui kellegil on pakkuda odavalt 2 suverehvi oleksin väga tänulik, muidu minu auto jääb puhta paljajalu. R13 veljele
siin siis minu sierra fotod