Ford Sierra 1,6 59kw 90 tarmo
Re: Ford Sierra 1,6 59kw 90 tarmo
päris kobe paistab piltidelt. Tehasejuppidega seoses tuleb mulle oma IS meelde seal olid pirnid ka motorcrafti omad 

-
- Klubi juhatus
- Nimi: Tarmo
jei, edusammud 

saab pöörata, saab nurka muuta, saab elektriliselt kõrgust muuta, saab kokku klappida, üks jupp külge panna siis saab kraanaks ehitada

saab pöörata, saab nurka muuta, saab elektriliselt kõrgust muuta, saab kokku klappida, üks jupp külge panna siis saab kraanaks ehitada
No ma ei tea, ma kasutan ka Motorcrafti küünlajuhtmeid kui õnnestub neile küüned taha ajada (viimati ei õnnestunud), nende Fixuse letis olevate ilusate ja värvilistega on tavaliselt nii et tuleb kaks korda osta, kõigepealt need ja siis pärast ikka Motorcraftid 
Pmst on OHC jupid nii odavad et kui härra laob mootori kapremondiks vajaliku kuhja asju letile ja hinna nimetab, siis kohe tekib selline rahabossi tunne et ah kurat temaga, andke veel midagi brändikat, ilusat ja läikivat
ju selle riistapuu eelmise omanikuga oli samamoodi.

Pmst on OHC jupid nii odavad et kui härra laob mootori kapremondiks vajaliku kuhja asju letile ja hinna nimetab, siis kohe tekib selline rahabossi tunne et ah kurat temaga, andke veel midagi brändikat, ilusat ja läikivat

-
- Klubi juhatus
mitte eelmise, vaid üleeelmise, eelmine oli mingi tatikas kes ei teinud mitte midagi peale rallimise, õnneks on auto olnud pidevalt katki või pole olnud bensu raha sest suht hästi on selle üle elanud. igatahes on hea meel nende brändi jupide üle, paremad palad liguvad is peale sest see on, vastupidiselt minu soovile, hea lolli kindel, odav ja kerge mootor talveks
Mootoripukk on päris vahva, disani poolest oleks nagu mingist haigla voodist tehtud. 

-
- Klubi juhatus
peaaegu, tegu on sandi tõstmise kraanaga, millelt ma noole maha lõikasin. noole otsas oli tõstejõud 140kg ja kinnitati et inimese tõstmise vahenditel kannatab tegelikult 2* rohkem, eks kunagi kui mootori tõstmiseks sobivama noole ehitab sinna siis katsetab
-
- Klubi juhatus

peab purgi värvi veel ostma, kaantel vaja kiht paksemaks ajada
karter tuleb kah hõbe
no mootor peaaegu koos juba milles veel probleem siis 

-
- Klubi juhatus
no need on lihtsalt üksteise peale laotud. saale alles tellimata. ilmselt järgmine nädal tellin
-
- Klubi auliige
- Kontakt:
Muidu päris kobe saab küll.
-
- Klubi juhatus
vähemalt pole punane 

Mis punasel viga on 

-
- Klubi juhatus
punane on liiga nõudlik, st et siis peaks mootor olema rohkem kui lihtsalt kap remonditud.
eks tatikad on ära ka rikkunud punase maine, värvime piduri trummlid punaseks siis on racing
kui värvin klapikambri kaane punaseks siis on kohe 50hp juures
eks tatikad on ära ka rikkunud punase maine, värvime piduri trummlid punaseks siis on racing

Mul on sadulad punased, ei julge nii külge pannagi.
Pmst saaks sul ju kolvid sisse panna sinna ja väntvõlli.
Pmst saaks sul ju kolvid sisse panna sinna ja väntvõlli.
-
- kasutaja
ilus, me like it:D