2,0 karpa 74kw mootori tuunimine
2,0 karpa 74kw mootori tuunimine
kuidas saaks arendada sierra mootorit 2,0 karpa 74kw
auto all ma sündisin ja suren ka;)
-
- Klubi juhatus
- Nimi: Tarmo
no turbosi karpale on kaks varjanti, turbo mis on enne karpat ja turbo mis on peale karpat
võtan täna tööjuurest turbo raamtau kaasa siis äkki leian sealt midagi kui konkreetselt küsid 

Viimati muutis Tarmo, 20 Veebr 2007, 11:43, muudetud 1 kord kokku.
-
- Klubi juhatus
- Nimi: Tarmo
enne karpat peaks kõik turbod sobima, peale karpat on see et kütus kuumas turbos võib nalja teha. ehk mul on esmaspäeval meeles turboraamat töölt kaasa võtta siis vaatan täpsemalt
Viimati muutis Tarmo, 19 Veebr 2007, 23:18, muudetud 1 kord kokku.
j2tkan teemat, milleks panna turbot, kui panna kaks korralikku karpat. Nendega toidab tugevalt yle 100 kw, kui korralikult plokikaan ja muu sinna juurde kuuluv teha. Alati ei ole m6tet seda turbot panna. Inimesed v6iks sellest aru saada. L2bi karpa turbotamisega tekib probleem, kuidas tyhik2iku paika saada, ja kui see paigas, j22b turbo rakendamisel segu lahjaks. KAhe karpaga saab lihtsamalt sama j6u k2tte ja teravus hoopis teine. Muidugi see eeldab head nukka, h2id kolve jne. Nii lihtsalt see ei k2i, et paneme peale. 

oh teid
ostad kaks horisontaal kahe l66rist karpat Dellorto v Webber jne, ehk siis lihtsamalt 8eldes, sul 4 silindrit ja tuleb 4 l66ri. Iga silindri pead eraldi h22lestama- j6udu t88le
. Neid erinevas m66dus jne. Natuke pead ise uurima, kyll siis leiad. K6ike ei saa ju kandiku peal ka ette tuua.

Küsiks kah, et mida annab tollel mootoril ära teha väiksemate kulutustega, et vähe särtsu juurde anda?
Mul küll see 85kw ohc aga mootorid põhimõtteliselt peaaegu samad ju. Pritse asemel jääb mul weberi 2kambriline karpa. Mingit turbotamist ei tule... tänavasõidumasinale sportnukka kah vaja pole. Uurisin ka Dr. tuha käest natuke, aga kuna sierral malmist kaan(vist), siis ei pidavat see freesimine väga lihtne olema.
Aga mida annaks ära teha eriti just kaane juures, aga ka mujal.

Aga mida annaks ära teha eriti just kaane juures, aga ka mujal.