Ford Sierra 2.0 DOHC ´90 Visible
Re: Ford Sierra 2.0 DOHC ´90 Visible
Seda sai täna nähtud.
Igati pilkupüüdev ja sile masin tundus niipalju kui seda sai nähtud. Niine ja Tallinna mnt ristmikul.
Igati pilkupüüdev ja sile masin tundus niipalju kui seda sai nähtud. Niine ja Tallinna mnt ristmikul.
Käisime poes enne sellega, tundus ka lähedalt, kaugelt ja isegi seest suht sile ja korralik 

0 esiveolist, 8 tagaveolist.
Mis Tallinnas paneb teine samasugune ringi? Sõidab udukate ja parkidega.
Long live 88kw!
Vahepeal teema soiku vajunud. Ega kõike ei annagi üles lugeda, mis vahepeal tehtud aga tegemist on ikka jagunud ja asi on ainult paremuse poole liikunud. Viimane suurimaid saavutusi oli vist uus tagasild, millega vahetusid trummelpidurid ketaspidurite vastu ning tekkis alla LSD differ. Muu sild sai liivapritsitud, värvitud, poldid tsingitud ning kõik kuluosad uute vastu vahetatud. Peaks kestma veel nii mõnegi aasta.
Enne ja pärast :

Lisaks sellele on viimase aasta jooksul väga palju juppe garaazi tekkinud, mis kõik järjest ootavad auto külge saamist juba pikemat aega aga ilmselt minu käes seda enam ei juhtu. (kõik asjad leiab varuosade alateemast müügist)
Alates esmaspäevast võib teema minu poolt lõppenuks lugeda, kuna siis peaks kõikide eelduste kohaselt auto uue omaniku käes mööda Soome teid veerema. Palju aega ja raha läks ning meeletult kahju on loobuda, kuid ehk teenib auto uut omanikku paremini.

Enne ja pärast :

Lisaks sellele on viimase aasta jooksul väga palju juppe garaazi tekkinud, mis kõik järjest ootavad auto külge saamist juba pikemat aega aga ilmselt minu käes seda enam ei juhtu. (kõik asjad leiab varuosade alateemast müügist)
Alates esmaspäevast võib teema minu poolt lõppenuks lugeda, kuna siis peaks kõikide eelduste kohaselt auto uue omaniku käes mööda Soome teid veerema. Palju aega ja raha läks ning meeletult kahju on loobuda, kuid ehk teenib auto uut omanikku paremini.

Viimati muutis Visible, 28 Juul 2012, 08:01, muudetud 1 kord kokku.
Krt nii palju vaeva näinud ja nüüd müüd maha. Kas pakuti head hinda või lihtsalt tahad maha müüa, või midagu uut on silma jäänud. ?
Sierra 2.0i 85a
Sierra 2.0i 93a
Probe 2.5 96a
M3 1.6 04a
Sierra 2.0i 92a
Mondeo 2.0 103 11a
Sierra 2.0i 93a
Probe 2.5 96a
M3 1.6 04a
Sierra 2.0i 92a
Mondeo 2.0 103 11a
Kas uus omanik soomlane ?
/ Ford Scorpio 2.9 V6 RWD /
Ford Mondeo mk3 2.0 16vtddi
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Ford Mondeo mk3 2.0 16vtddi
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Visible kirjutas:... uue omaniku käes mööda Soome teid veerema.
Tanel kirjutas:Kas uus omanik soomlane ?

0 esiveolist, 8 tagaveolist.
Samas võis ju osta eestikodanik kes sõidab Soome teedel ehitusplatised vahelt. 

Pakuti hinda, mida ma Eestis kindlasti selle eest kunagi ei saaks.IvoK kirjutas:Krt nii palju vaeva näinud ja nüüd müüd maha. Kas pakuti head hinda või lihtsalt tahad maha müüa, või midagu uut on silma jäänud. ?
Suuresti tuli müügihuvi sellest, et piisavalt kaua juba omanud seda autot ja oleks aeg midagi muud proovida.

Jah, uus omanik on soomlane.Tanel kirjutas:Kas uus omanik soomlane ?
Ja nüüdseks auto omanik vahetunud, seega võib selle teema lukku panna.