ohc kaane remont
-
- Klubi juhatus
- Nimi: Tarmo
Re: ohc kaane remont
sul Jesper on mingi ideaalse ohc põlemiskambri pilt kah kindlasti näidata, oleks eneseharimise mõttes ülimalt tänulik
"Firegum"´i saadaval enamasti igas autopoes?Jesper kirjutas:VL kolle tihendite vahele on hea määrida sellist ollust nagu Firegum, stock kolled on absoluutselt kõik üht või teist pidi kõverad-pragunenud-muiduvaesed ja kesse seda kärakat ikka lihvida ja keevitada viitsib.
See süvend on hetkel väga madalaks lihvitud, võiks siis juba lõpuni välja minna ei teagi miks kohe ära ei teinud. Kaas hetkel veel laiali laual.
Tarmo, ei ole, aga reaalset kaant vaadates näed kohe ära, milles asi. Stock 7xkW kaanel on klapid sügava "toru" põhjas, mis vähendab efektiivset klapitõusu (klapp peab toru servast üle tõusma, enne kui voolama hakkab).
Ega pildi põhjal muidugi ei näe ka väga hästi, võibolla see ongi juba hea Hennul. Mina olen teinud raadiuse kuni kõvametallist klapipesani, umbes sarnane on ta ka 85kW kaanel.
Firegumi ma olen ostnud Benist Järvel, eks neid sarnaseid asju on veel turul, lihtsalt sellega on kõige paremad kogemused. Ahjaa, oluline selle juures on veel see, et mootorisse tuleks vastavalt instruktsioonile paari päeva perspektiivis tuli sisse teha et Firegum tahkuks (või midaiganes ta seal teeb), kui kauem oodata siis ta enam ei tööta.
Ega pildi põhjal muidugi ei näe ka väga hästi, võibolla see ongi juba hea Hennul. Mina olen teinud raadiuse kuni kõvametallist klapipesani, umbes sarnane on ta ka 85kW kaanel.
Firegumi ma olen ostnud Benist Järvel, eks neid sarnaseid asju on veel turul, lihtsalt sellega on kõige paremad kogemused. Ahjaa, oluline selle juures on veel see, et mootorisse tuleks vastavalt instruktsioonile paari päeva perspektiivis tuli sisse teha et Firegum tahkuks (või midaiganes ta seal teeb), kui kauem oodata siis ta enam ei tööta.
-
- Klubi juhatus
peale küsimuse esitamist vaatasin raamatust järele, seal oli päris hästi seletatud, kohati oli lausa vaja voolavuse parandamiseks materjali lisada.
jube uhke värk on see ohc kaane tuunimine, info kõikjal olemas aind vaja teha, kuid laiskus ei luba isegi mitte katsetada
jube uhke värk on see ohc kaane tuunimine, info kõikjal olemas aind vaja teha, kuid laiskus ei luba isegi mitte katsetada

No ma olen seda aastaid rääkinud
Ega ilma nuka ja progetava ajuta sealt imesid ei tule, aga noh siin teemas kirjeldatu läbiv joon on see, et kõik on põhimõtteliselt tasuta modifikatsioonid.

Endal oli algul plaanis ainult veidi lihvida, veidi siledamaks ainult. Vähemalt oli plaan. Õhtul koju jõuan siis panen lõpp tulemuse pildi ka.
Uuel nukkvõllil puudub see kiil vms. Mis fikseerib selle rihmaratta. Küsin, et kuidas ma selle vanalt kätte saan, puhta jõuga või on mõni peenem nipp.
ÄKki peenem kruvikeeraja ja haarem on abiks
Haarem oleks garaažis alati abiks 
Ma ei ole konkreetselt seda kiilu kunagi vahetanud, aga reeglina nad on suht kerge istuga kinni, mis siis aja jooksul päris korralikult kinni roostetab. See on muidu lihtsalt poolringi kujuline metallitükk, mingeid nippe pole, vt http://www.fordopedia.org/parts-catalog/pinto-ohc/B1.60" onclick="window.open(this.href);return false; .
Aga konkreetne jupp peaks varuosana ka saadaval olema, äkki on lihtsam poest uus tuua kui vana välja peksta.

Ma ei ole konkreetselt seda kiilu kunagi vahetanud, aga reeglina nad on suht kerge istuga kinni, mis siis aja jooksul päris korralikult kinni roostetab. See on muidu lihtsalt poolringi kujuline metallitükk, mingeid nippe pole, vt http://www.fordopedia.org/parts-catalog/pinto-ohc/B1.60" onclick="window.open(this.href);return false; .
Aga konkreetne jupp peaks varuosana ka saadaval olema, äkki on lihtsam poest uus tuua kui vana välja peksta.
Pidasin silmas siiski haamrit 

Hetkel laon mootorit kokku kõik sujub. õli kohapealt olen veidi rumal, kas võin kohe mingi poolsündi sisse valada või peaks samamoodi tegema nagu Bomsch käitus, et algul mingi mineraalõli(kuid milline?) sisse ,mootorile tuli alla teha ning hiljem mineraalõlivölja ja uus õli sisse.
-
- Klubi juhatus
ma pead ei anna kuid kas lihtsalt odavuse tõttu seda mineraali enne ei panna. kaane remondi puhul kas ongi seda vaja
no mul läksid uued tiba suuremad kolvid ka. pm. sai mootor pulkateks.